Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

A Gray State (2017) Online Subtitrat HD

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Nu cu mult timp în documentarul strâns și deranjant al lui Erik Nelson, A Gray State (2017) Online Subtitrat, care discută despre o crimă de sinucidere din decembrie 2015 într-o suburbie din Minneapolis, care la lăsat pe filmul David Crowley, soția sa Komel și pe fiica lor de cinci ani Raniya jurnalistul Cory Zurowski a remarcat faptul că a fost „catnip pentru teoreticienii de conspirație”. De ce? De cativa ani, Crowley incerca sa faca un film de lung metraj intitulat A Gray State (2017) Online Subtitratcare arata ca ceva gatit de un fan al lui Alex Jones, dupa un maraton de 3 zile Red Bull si Googling. Ideea că Crowley, un veteran al armatei și habitué de alte site-uri, ar ucide familia lui și ar scrie „Allahu Akbar” în sânge pe pereții casei lor înainte de a-și schimba arma pe sine, tocmai nu ar fi calculat.

Pentru mai bine sau mai rău, după ce a aruncat acel joc, A Gray State (2017) Online Subtitrat se îndreaptă în cea mai mare parte din conducta de santină conectată la Infowars. Vedeți un cuplu de autoproclamate „anchetatori ai cetățenilor”, respinge ideea că scena crimei a fost ceea ce părea a fi, sugerând în mod întunecat forțele exterioare care au vrut Crowley să fie tăcute. În schimb, filmul schițează povestea despre modul în care Crowley a trecut de la un soldat dornic la un veteran nemulțumit, care a condus regizorul și antreprenorul indie, și în cele din urmă paranoia desființată.

Arcul nu este unul neobișnuit și este urmărit viu aici, având în vedere bogăția filmărilor video și a prietenilor pe care Crowley le-a lăsat în urmă surprinzător. El a fost departe de primul copil american care a plecat de la jocul de arme în pădure pentru a merge la război, realizând că adevăratul lucru nu este nimic de genul „Black Hawk Down”, și întorcându-se acasă convins că există ceva putred în sistem în sine. După ce sa desfășurat în Irak, sa întors acasă și sa căsătorit cu Komel la doar șase săptămâni după ce la întâlnit. Armata a încetat apoi să-l piardă pe Crowley, trimițându-l de data aceasta în Afganistan. Acest tur al datoriei pare să fi întunecat și mai mult o viziune asupra lumii deja cinic. Spre deosebire de majoritatea veteranilor, totuși, la întoarcerea sa în America, Crowley a găsit consolare pentru ceea ce probabil a fost nediagnosticat de PTSD în reasigurarea negativă a teoriilor online de conspirație. Într-o mișcare aparent pozitivă, el sa înscris la școala de film. Rezultatul a fost, însă, gestația monstruului cu capul hidraulic, care va consuma restul vieții sale: A Gray State (2017) Online Subtitrat .


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?