Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Adevar sau provocare 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...Filmul Nerve online subtitrat in romana hd – Adevar sau provocare 2016 este un thriller despre o manie a jocurilor pentru mobil ciudate.
In rolurile principale Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade, Miles Heizer, Colson Baker, Kimiko Glenn și Juliette Lewis. În regia lui Ariel Schulman și Henry Joost. 96 minute. 14A

Adolescenti cu ochii lipiti de telefoanele mobile transforma strazile din New York intr-un loc de joaca pentru lumea reala intr-un joc de social-media.
Suna familiar? Da, nervoase pare să aibă degetul pe pulsul fortuit, cu regizori catfish Henry Joost și Ariel Schulman aruncând din nou un ochi în timp util asupra tehno-terorismului (probabil v-ati gandit la Nintendo sau sunteti deaja impatimiti al jocului Pokémon GO). Insa Nerve este cu totul alta poveste si trece cu mult dincolo de pocketing.
Emma Roberts (Vee) locuieste in Staten Island intr-un apartament sumbru fiind in faza terminala de liceu. Aceasta este in doliu datorita mortii accidentale a fratelui ei mai mare. Mama ei (Juliette Lewis) este ingrijorata daca poate sa o trimita la colegiu datorita situatiei precare atat financiara cat si emotionala in care aceasta se afla.
Dupa o deceptie pe care a avut-o in dragoste Vee decide că este timpul pentru o schimbare. Inspirat de Sydney (Emily Meade), ea se intoarce la nerv, un joc live-streaming de adevar si provocare.
Acest joc secret imparte participantii in jucatori si observatori. Jucatorii sunt provocati taskuri indraznete la care acestia primesc bani pentru fiecare task.
Vee – sărut un străin pentru 100 $ , si face cunostinta cu un baiat frumos pe nume Ian (Dave Franco).
La scurt timp aceasta constientizeaza ca Vee si Ian au fost unite pentru un motiv. Cu toate acestea, pe masura ce jocul creste sinistru, filmul creste un pic prostesc. In particular, o confruntare culminanta dovedeste ca amenintarea fizica concreta ramana cele mai dificile sarcini de indeplinit. Si cu cat miza creste cu atat mai mult isi pun in pericol vietile dovedindu-se ca acesta este mai mult decat un joc distractiv.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?