Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

All The Money In The World (2017) Online Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising
Loading...All The Money In The World (2017) Online Subtitrat Psihologul clinic târziu Dr. Joy Browne, care a scris mai multe cărți de auto-ajutorare, a răspuns la cea mai importantă întrebare pe care o tratează astfel de cărți, și anume: Banii cumpără fericirea? Răspunsul ei este o surpriză. Ea afirmă: După un anumit moment în care aveți o viață financiară destul de confortabilă, aceasta poate adăuga o mică fericire, dar nu prea mult. All The Money In The World (2017) Online Subtitrat in Romana hdMai mult, după ce ajungeți la punctul în care aveți mai mulți bani decât puteți conta, posesiunea de bani vă poate înjunghica cu putere. M-am gândit la asta, dar până când am văzut cum Donald Trump, afirmând că avea zece miliarde, dar care deținea patru miliarde de dolari, a crescut în New York City și, odată, un democrat, a devenit o persoană exagerată, reacţionar. Nu este singurul care a fost distrus de prea mulți bani. Luați în considerare John Paul Getty, în 1973, în posesia a 2,1 miliarde de dolari, care în dolari de astăzi ar fi de 8 miliarde de dolari. El nu a plătit niciun impozit, deoarece întregul său patrimoniu era într-un trust de caritate, ceea ce înseamnă că nu putea să-și petreacă niciunul din ele, dar putea să investească banii. El a făcut acest lucru în special pentru a cumpăra tablouri, care, în locuința sa principală, au umplut zidurile, probabil dulapurile și sub patul lui.

All The Money In The World (2017) Online Subtitrat hd De unde știm toate astea? Deoarece Ridley Scott, cunoscut sub numele de „Gangsterul american”, „Black Hawk Down”, „Gladiator” și „Hannibal”, ne spune multe despre Getty în cele două ore și doisprezece minute. Actorul John Paul Getty II (Andrew Buchan) și nora Gail Harris (Michelle Williams) și nepotul John au fost vizitați într-un hotel de către hotelul Christopher Plummer, câștigător al lui Christopher Plummer. Paul Getty III (Charlie Shotwell), a surprins compania, arătându-și rufele atârnând peste cadă, în loc să plătească pentru curățenie. Cu toate acestea, când a fost întrebat despre moștenirea lui, el a răspuns că, dacă vă puteți număra banii, nu sunteți bogați.

Să-ți faci rufele peste cadă este un lucru. Dar refuzul de a plăti o răscumpărare sau chiar de a negocia cu răpitorii merge dincolo de prețuri ieftine. E rău intenționat. Nu contează raționamentul său că, dacă va negocia o figură, unii dintre cei treisprezece nepoți ai săi vor fi răpiți și, de fapt, răpitorii din întreaga lume vor fi inspirați să-și desfășoare mai agresiv comerțul. Acest tip este o medie s.o.b. și mai mult nici nu este fericit. El a spus că nu are încredere în oameni, dar picturile nu au trădat pe nimeni.

All The Money In The World (2017) Online Subtitrat in Romana Și ce zici de răpirea asta? Actorul John Paul Getty III (Charlie Plummer), care a fost filmat nu neapărat pe locație în Arabia Saudită, Maroc, Roma și Calabria, se plimba în Italia fără un prieten sau gardă de corp și spune unei prostituate că „eu pot avea grijă de mine”, dovedește el însuși greșit. El este aruncat într-un camion, capul acoperit cu o pungă și condus într-o locație îndepărtată. Răpitorii săi cer 17 milioane de euro, așteptând să fie negociate, dar sunt surprinși de faptul că bunicul refuză să negocieze sau să vorbească cu burghezii. O temă principală devine apoi lupta mamei băiatului Gail (Michelle Williams) să-i convingă pe tatăl ei-în-lege să tusit răscumpărarea. Refuzul celui mai în vârstă devine cel mai fierbinte post pentru presă. În timp ce Getty pare să-și părăsească casa, Gail este hărțuit de presă oriunde merge, carinierele cooperând pe deplin cu investigația ascultând apelurile telefonice și încercând să localizeze ascunzătoarea.

 
În cele din urmă, băiatul este vândut, da, vândut ca un sclav, unui investitor dispus să plătească răpitorii originari și asumându-și riscul ca el să nu primească un ban. Fiind disperați, băieții răi au tăiat urechea de 16 ani într-o procedură chirurgicală care este afișată grafic pe ecran în mijlocul criptelor băiatului. Ei îi trimit urechei mamei în timp ce presa, oferind 50.000 de dolari pentru permisiunea de a fotografia urechea și de a imprima povestea, aude o contrapunere de la Gail în încercarea ei disperată de a ridica răscumpărarea de la socrul ei.

Poate că rolul celor șaisprezece ani nu este atât de pretențios (cu excepția cazului în care într-adevăr se desprind de ureche), dar Michelle Williams ca mama frenetică este teribil în rolul, mult mai sofisticat și mai agresiv decât este într-un alt blockbuster din decembrie , „Cel mai mare Showman”. Romain Duris ca Cinquanta, răpitorul care negociază telefonic cu Gail, este un personaj mai complex, unul care se opune deciziei bandei de a face cu băiatul ceea ce Van Gogh și-a făcut de bunăvoie. Și Marc Wahlberg ca Fletcher Chase, care este negociatorul bătrânului imaginat în timp ce câștigă condiții favorabile din partea regelui din Arabia Saudită, joacă un rol activ în a ajuta Gail să-și recupereze fiul.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?