Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Allied – Aliatul (2016)

0
( High Quality )
Advertising
Loading...

Este posibil să fi văzut trailerul filmului . Sa fii pregatit sa vezi un film care include bărbați și femei, și include romantism, sacrificiu, și o mulțime de acțiune și spionaj.

Un scenariu foarte bun, cu un complot mare si neasteptat, și care acționează superior atât Brad Pitt cat si Marion Cotillard, acestea avand roluri complexe, provocatoare. Brad Pit actorul meu preferat: atunci când face dragoste într-o mașină în deșertul marocan, cu o furtună de nisip în jurul lor. Este o metaforă bună pentru povestea lor de dragoste în mijlocul marelui haos in al doilea război mondial. Și are un simt realist, pentru cea mai mare parte – pentru seturile din Casablanca (un omagiu bun pentru filmul Bogart, aș spune, de asemenea, unele omagii lui Brando în unele părți ale performanței lui Pitt), iar timpul înapoi în Marea Britanie (a doua escapada a lui Ptit favorit este în timpul unei petreceri la Londra).

Este un film Zemeckis, de la școala de film a lui a lui Steven Spielberg, și asta înseamnă că emoțiile tale vor fi in mainile manipulării regizorului. Uneori ești conștient de asta, dar de multe ori nu vei fi, și că o face mai bine (decât, să zicem, Forrest Gump).

Voi lua filmul ca un întreg și sugereaz nominalizări la Oscar pentru scenariu original si pentru ambele roluri principale.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?