Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Anna (2017) Online Subtitrat in Romana – Filme HD

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Doi prieteni decid să fure o păpușă de la un muzeu paranormal, sperând să-și captureze puterile supranaturale pentru show-ul lor online. Perechea obține mai mult decât să negocieze atunci când pierd controlul asupra situației …

Regizat de Michael Crum, Anna (2017) Online Subtitrat apare la început ca o ruptură a lui Annabelle – cu siguranță în nume, premisă și marketing. Filmul s-ar putea să fi funcționat mai bine ca o parodie directă a ororilor din 2014. În prezent, Anna (2017) Online Subtitrat este un pic de mizerie. Crum pare să vrea să creeze o groază cu subtilități comice, dar niciunul dintre aceste aspecte nu funcționează foarte bine.

Scriptul nu reușește să aprindă umorul „prietenului” pe care îl are filmul. Iacov și Shawn nu au acel tip de raport pe care îl doresc cu disperare. În schimb, interacțiunile devin dese. O mai bună editare ar contribui cu siguranță la ordonarea unor scene, dintre care multe lipsesc claritate.

Înfricoșătorii au nevoie de ceva timp pentru a ajunge, deoarece filmul își face timpul să ajungă la acțiunea supranaturală. Când Crum ajunge la elementul de groază al filmului, speriile nu sunt folosite la fel de eficient cum ar fi putut fi. Shaky cam este angajat un pic prea mult. În plus, deși iluminatul este un mod ieftin și eficient de a spori atmosfera, unele fotografii sunt atât de întunecate încât este dificil să vedem ce se întâmplă.

Anna (2017) Online Subtitrat ar fi beneficiat cu siguranță de valori mai puternice ale producției. Scena în muzeul paranormal este ciudat în faptul că se pare că Larry al lui Alan Gunter călătorește de mai multe ori. Nu este clar cât de intenționat este acest lucru. Justin Duncan și Gerald Crum sunt destul de potrivite ca Jacob și Shawn, dar ar fi beneficiat de un scenariu mai bun.

O parodie proastă a lui Annabelle ar fi fost mai amuzantă decât ceea ce a produs Michael Crum. Anna (2017) Online Subtitrat nu este una care să caute.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?