Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Aryan Couple – Cuplul arian (2004)

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


Actiunea filmului se petrece in anul 1944, în Ungaria, industriașul evreu foarte bogat Joseph Krauzenberg (Martin Landau), este forțat de Reichführer Heinrich Himmler (Danny Webb) pentru a livra fabrica lui 3000 angajat; palatul său, cu colecția sa de antichități și artă; o cantitate mare de aur; și casa lui Reich-ului.
În schimb, naziștii ar trimite familia lui cea mare, care este arestat în Gestapoului în condiții de siguranță și sunet la Elveția neutră și apoi spre Palestina. orarele Himmler o cina cu Krauzenberg și soția lui Rachel Krauzenberg (Judy Parfitt) să semneze contractul și ordinele măcelar Eichmann (Steven Mackintosh) să nu facă rău rudelor evreii închiși din Krauzenberg. Himmer trimite, de asemenea SS Edelhein (Christopher Fulford) pentru a verifica securitatea palatului și cei doi servitori ai casei germane de Krauzenberg, Hans Vassman (Kenny Doughty) și frumoasa lui soție însărcinată Ingrid Vassman (Caroline Carver).
Hans si Ingrid sunt de fapt David și evreii Leila Steinberg și membrii rezistenței. În cazul în care cuplul Krauzenberg încheie negocierea cu Himmler, Ingrid dezvăluie cuplul pe care Hans și ea sunt evrei. Cu toate acestea, acordul este închis și Iosif nu are nici un mijloc de a include tinerii servitori în afacerea lui.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?