Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Blood Circus (2017) Online Subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Filmul se referă la Zack Dillon, un luptător ex-MMA înfrânt în noroc, care este prins într-un club de lupte subteran numit &quotCircul de sânge&quot și trebuie să lupte pentru a supraviețui și a-și salva familia.


Descriere 1 an

Filmul se referă la Zack Dillon, un luptător ex-MMA înfrânt în noroc, care este prins într-un club de lupte subteran numit &quotCircul de sânge&quot și trebuie să lupte pentru a supraviețui și a-și salva familia.

Gen: Action, Actiune, Filme 2017

Descriere: Sean (Jamie Nocher) a avut o dată o soție frumoasă, un copil și o carieră ca artist de martial mixt de succes, dar ar fi terminat să-și piardă totul, grație deciziilor și acțiunilor impulsive. Acum divorțat și scos din sportul pe care îl iubește, Sean încearcă să-și întoarcă viața înapoi împreună și să facă unele progrese, dar pare să se întoarcă de fiecare dată. El este abordat cu o șansă de a lupta într-un circuit subteran cunoscut sub numele de Blood Circus (2017) Online Subtitrat și are nevoie de bani într-un mod rău, așa că este de acord și, bineînțeles, trimite cu ușurință primul său adversar. Dar atunci el învață adevărul aspru al Circului de sânge, deoarece el trebuie să lupte până la moarte și dacă refuză, atunci adversarul său va face ceea ce nu va face. Pentru a-și apăra propria viață, își suflă adversarul și este obligat să se întoarcă, altfel videoclipul luptei va fi făcut public. Este Sean acum captiv pentru a servi în Blood Circus (2017) Online Subtitrat sau poate descoperi ceva din această mizerie?

Divertisment Valoare: Îmi plac filmele despre circuitele de luptă subterană, dar în acest caz, acesta este doar un aspect minor al narațiunii. Cu alte cuvinte, acesta nu este un film de acțiune plin de scene de luptă brutale, ci mai degrabă o dramă de crimă care implică unele lupte. Povestea este prăfuită și în cea mai mare parte blandă, dar are niște scântei de valoare a taberei care ajută la ridicarea materialului. Acest lucru se datorează în mare parte reprezentanților implicați, în special Tom Sizemore ca un polițist bun, condus pentru a vedea cum se face dreptate. Sizemore ca un tip bun este o premisă destul de sălbatică pentru mine, așa că a adăugat ceva umor. De fapt, el se rotește de obicei în topul său, dar este încă distractiv să privească. De asemenea, am apreciat câteva chipuri familiare de pe scena filmului de crimă, cum ar fi Vincent Pastore, Chuck Zito și Robert LaSardo, precum și un rol ciudat, dar hilar, jucat de pro wrestler Kevin Nash. Mi-a plăcut să văd și Christy Carlson Romano, deși nu are de făcut prea multe aici. În timp ce filmul are niște pete luminoase, se mișcă într-un ritm lent și se bazează prea mult pe dramă, când luptele sunt ceea ce ar fi trebuit să fie remiză. Există un potențial aici, dar este mai mult o dorință decât o lovitură.

Nici o goliciune. Acestul nu are nici un plictisitor, în ciuda faptului că este în baruri înfricoșătoare și în arene ale lumii interlope, ceea ce este puțin ciudat. Un mic sânge, de la lupte și de la alții, dar nu prea mult. Luptele actuale sunt acceptabile, cu unele tactici greu de lovit, dar aceste scene sunt rare. I-am apreciat atunci când au intrat, dar mai mult accent pe acțiune ar fi putut face minuni în acest caz. Dialogul este acceptabil, dar nu tot ce este memorabil sau deasupra. Mă așteptam ca Sizmore să fie o fântână de disfuncție și de-a lungul momentelor de top, dar, așa cum am menționat, el este destul de reținut aici. Nash este distractiv în timp ce se află în jur, dar din nou, nu are genul de linii pline de pânză, pe care aș fi dorit să le am. Nu este o nebunie reală despre care să vorbești, chiar în realitate, deoarece filmul se mulțumește cu mai multă fundamentare și dramatică.

In rolurile principale: , , , , , ,

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?