Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Bounty Hunters 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...

Bounty Hunters 2016 online Cele mai noi filme 2017
Artele marţiale expert San (Lee) şi maestru detectiv Yo (Wallace Chung Hon-leung, văzut recent în trei) au lucrat ca Garda de corp-pentru-închiriere, la succes, deoarece acestea au fost respinse ca ofiţeri de Interpol un an în urmă. Atunci când o Comisie vag le duce la o cameră de hotel în Incheon, Coreea de Sud, un terorist bombardarea corespunzător are loc şi transformă anchetatorii bumbling vrut suspecţi. Informatorul lor moare la scena, dar cei doi au imediat găsi ei înşişi urmărit de un grup rival de vânători de recompense.

[Lee Min-ho şi Tiffany Tang într-o scenă de luptă târziu în film.]

După o urmărire de maşini înveselitor dacă destul de inutile, San si Yo-şi unească forţele cu un trio: TRAIENEL moştenitoare pisica (Tiffany Tang Yan), într-o misiune anti-terorist din copilărie pierdut; Tech guru Swan (Karena Ng bărbie-yu), rezident hacker şi filtru de gadget-uri fantastice; şi musculos Babe (Louis Fan Siu-wong), care este pisicii butler şi furnizor de gagurile cutest filmului. Pentru a şterge numele lor, Cvintetul trebuie să urmăriţi în jos vinovat de o serie de atentate cu bombă care au aparut un grup hotelier international.

[Jeremy Jones Xu ca un personaj negativ extrem de enervant.]

Acţiunea sare de la Incheon la Bangkok şi apoi înapoi la Coreea de pe insula Jeju, schite incoerent de acţiune prevedea un pretext constantă, gratuită care prezintă de actorii plin de farmec filmului. Este pacat ca vânători de recompense este binecuvantata cu nici zingers de calitate („Suntem în necaz adânc.” „Da, noi suntem în necaz adânc.”) nici nivelul necesar de tensiune: vedem niciodată chiar protagonişti, încadrată ca suspecţilor de terorism pe o pan-asiatic bombardarea petre, vizate de orice ofiterii.

care vor fi lansate in curand la cinema in premiera subtitrat.
Aici aveti ocazaia sa vedeti filmul Bounty Hunters 2016 subtitrat, si datele de lansare ale filmului.
Filmul de succes Bounty Hunters 2016 online subtitrat. unde adauga comentarii cu privire la film.
Daca din diferite motive filmul Bounty Hunters 2016 online subtitrat nu functioneaza postati mai jos un comentariu.
Deci play pe pleyer si vezi filmul Bounty Hunters 2016 online cu subtitrare in limba romana in premiera.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?