Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Call of Heroes 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...

Call of Heroes 2016 online subtitrat l-am avut in vizor pentru a-l vedea de ceva vreme.
Lau Ching Wan este unul dintre actorii mei preferați din Hong Kong, probabil, dar probabil doar legendarul Chow Yun Fat este in fata lui. Apoi am început să citesc câteva comentarii care au făcut unele comparații la Rio Bravo și Kurosawa. Acestea chiar m-au entuziasmat!
Sunt mândru sa va spun ca ma bucur sa vasun detalii care într-un fel au fost la nivelul așteptărilor mele și în unele privințe chiar depășind.

Nu mă înțelegeți greșit, eu nu spun că Call of Heroes subtitrat este un film perfect. Spun că, atunci când s-a terminat, i-am spus soției mele că m-a bucurat filmul foarte mult și ea a fost de acord cu mine din toată inima.
Aceasta este ceea ce eu numesc un divertisment plăcut la un film! A fost amuzant uneori, destul de neașteptat șocante în alte momente; au avut câteva scene de acțiune foarte bune, și îmi place întotdeauna o bună postură de tip dur, și avea asta în atitudine.
Pentru copii este un film pozitiv, aș începe cu o performanță oarecum ciufulita și amuzanta Eddie Peng ca eroul Monkey King. Performanta este larg pentru a fi sigur, dar foarte simpatic, iar eu acum as conta un fan al lui Eddie.
Mi-am mărturisit deja statutul meu de fanboy părtinitoar pentru Lau Ching Wan, dar el aduce gravitatea și forța necesară pentru rolul său ca șerif / gardian al orașului. El ar putea juca, probabil, acest rol în somn, dar nu cred că a adus niște lucruri bune. Personajul principal negativ mi-a fost Louis Koo cu peste performanta pe care o stiu.
Îmi place Louis, dar performanța lui părea un pic peste bord, chiar și într-un film ca acesta.
Acestea fiind spuse, sosirea sa inițială în oraș este una dintre scenele mai surprinzătoare în universul meu cinematografic recent. Nu va voi mai spune despre asta!

Un film distractiv umplut cu spectacole largi, unele evenimente surprinzătoare pe neașteptate, și peste secvențele de acțiune de sus, Call of Heroes este unul dintre cele mai distractive filme pe care l-am văzut în acest an!


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?