Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Capitanul Fantastic 2016 hd

0
( High Quality )
Advertising
Loading...In ciuda titlului, care ar putea sa ne imaginam ca este un film cu un super erou ,aceasta este o dramă umana despre legaturile care creeaza conflictul dintre cele două filosofii diferite de cum sa-si crească copiii in lumea de azi.
Asadar, Captain fantastic 2016 online subtitrat in romana hd poarta numele unei carti de de benzi desenate,cu creierul unui savant, si sufletul unui rebel. Iar povestea filmului este o experienta interesanta si plina de satisfactii.
Ben (Viggo Mortensen) si sotia lui, Leslie (Trin Miller), si-au mutat gospodaria intr-un loc izolat din Pacific de Nord-Vest impreuna cu cei sase copii(George MacKay), Keilyr (Samantha Isler), Vespyr (Annalise Basso), Reillian (Nicholas Hamilton), Zaja (Shree Crooks) si Nai (Charlie Shotwell). Atunci când Leslie este internat intr-un spital pentru tratament, sarcina de a creste copiii cade pe umerii lui Ben. Regimul de zi cu zi include nu numai intensiv studierea literaturii, matematica, stiinta si istorie, dar o dieta plina de activitati de impozitare fizic și treburi. Atunci cand Leslie ramane fara viata , Ben se confruntă cu dificultatea societatii pentru a participa la funeralii. : O familie puternica este cea mai buna superputere pentru a invinge in toate.

Cu toate ca filmul Captain fantastic online subtitrat are parti fantastice cu tehnici parentale ale lui Ben din perspectiva emotionala, scenariul lui Ross prezintă avantajele si dezavantajele abordării sale în contrast cu filozofia mai conventionala . Pentru cea mai mare parte a filmului, aceasta ramane o întrebare deschisă dacă copiii – sunt mai binedaca sunt separati de societate .


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?