Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 2010 online subtitrat. La trei ani narnieni de la evenimentele din Prince Caspian, Lucy şi Edmund Pevensie locuiesc împreună cu enervantul lor văr, Eustace Scrubb, până când se va termina războiul. Edmund este încă prea tânăr pentru a se înrola în armată. Acasă la vărul lor, un tablou cu o corabie pe ocean îi transportă pe toţi trei într-un ocean din Narnia. Ei sunt salvaţi de către Caspian, care conduce corabia Dawn Treader, şi îi invită să pornească împreună cu el într-un voiaj pentru a salva cei şapte Lorzi ai Narniei pe care i-a izgonit unchiul său Miraz.

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 2010 (Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi), film online HD, subtitrat în Română

În Lone Islands, acolo unde oamenii sunt vânduţi pe post de sclavi, Caspian şi Edmund sunt capturaţi şi întemniţaţi, în vreme ce Lucy şi Eustace sunt vânduţi drept sclavi. Caspian se întâlneşte cu unul dintre cei şapte lorzi (Lord Bern), care-i dezvăluie faptul că sclavii nu sunt vânduţi, ci sacrificaţi unei misterioase ceţi de culoare verde. Ei sunt apoi salvaţi de către echipajul lor, iar Bern, care devine noul guvernator, îi oferă lui Caspian o sabie, una dintre cele şapte oferite fiecărui lord de către Aslan.

Pe o altă insulă, Lucy este rapită de invizibilul Dufflepuds şi este obligată să intre în conacul magicianului Coriakin pentru a găsi o vrajă a vizibilităţii. Coriakin încurajează echipajul să se apere de ceaţă folosindu-se de cele şapte săbii ale lorzilor pe care să le aşeze pe Masa lui Aslan de pe insula Ramandu, însă îi avertizează că sunt pe cale să fie puşi unor încercări extrem de dificile.

Urmăreşte online filmul The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 2010 (Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?