Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Cioc Cioc 2015 online subtitrat

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


Filmul knock Knock: Evan Webber, un arhitect casatorit jucat de actorul Keanu Reeves, este singur acasa in week – end in timp ce sotia si copiii se afla la plaja. Doua femei tinere bat la usa casei luxoase a familiei noaptea tarziu, imbracate subtire si tremurand în ploaie.

Genesa (Lorenza Izzo, sotia lui Roth) si Bel (Ana de Armas) . Acestea pretind ca s-au pierdut in timp ce erau in drum spre o petrecere. Evan este incantat de jocul si laudele galante ale fetelor pana ajung in pat impreuna. In dimineata urmatoare, Evan pretinde ca nu a avut loc nici un sex, insa domnele nu sunt de acord cu acesta atitudine si incep sa-si bata joc de infidelitatea lui, in escaladarea lor Evan devine ostatic ca parte a ceea ce se dovedeste a fi un joc pervers.

Knock Knock este, in teorie, un film despre modul in care chiar si un om care se crede el insusi ca o persoana buna si un sot devotat devine ieftin atunci cand ii este oferit foarte usor sex din parte unor femei frumoase. Dar, in practica, este vorba despre doua catele nebune care distrug viata unui tip.
Scena de seductie este pus in scena pentru a incarca simpatie pe partea protagonistului sau, Evan spune nu in mod repetat, pana cand femeile il forteaza sa spuna da.. Zis si facut!, Geneza și Bel dezvaluie ca sunt minore, iar Evan ca este un pedofil. Acestea il violezaza, si il tortureaza spunandu-i ca acest lucru este o razbunare pentru molestarea lor din copilarie. Toate revendicarile atacatorelor au dovedit a fi neadevarate. „Cred ca e foarte mult un film feminist” , a spus Roth din Knock Knock , dar asta e valabil numai în cazul în care feminismul este considerat interschimbabil, infidelitatea este asimilata cu abuzului sexual, iar victimizarea este tratata ca o arma. „Nu toti oamenii sunt asa”, Reeves s-ar putea sa fie la fel de bine o victima fiind si el legat de un scaun. knock Knock online subtitrat in romana


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?