Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Confirmarea 2016 subtitrat HD

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


Inca de la inceputul filmului The confirmation 2016 Anthony (Jaeden Lieberher), un baiat in varsta de de opt ani, care a revenit la biserica la cererea mamei si a tatalui sau vitreg, este in confesiune. Preotul (Stephen Tobolowsky) cere baiatului sa relateze pacatele sale, dar Anthony este nedumerit. Preotul ii face o lista obisnuita de posibilitati: dezonorand parintii, sa minti pe cineva, dorindu-i rau cuiva, si care au ganduri despre sex. Anthony crede despre fiecare dintre ele si ajunge la concluzia ca, el nu a facut niciunul dintre aceste lucruri ;el nu este nici macar nu are varsta necesara sa se gandeasca la sex. Preotul ii da o penitenta de cateva rugaciuni pentru a le efectua oricum, pentru ca cu siguranta băiatul ori minte, ori nu isi realizeaza propriile greseli.

Din punctul de vedere al publicului, noi nu stim daca tanarul Anthony este necinstit sau constient de pacatele sale, cu toate ca, dintr-o prima vedere, am putea crede ca spune adevarul. Pare un copil bun.
Baiatul sta la la mama lui Bonnie (Maria Bello). Ea intreaba fiul daca si-a facut rugaciunea . El spune ca a facut-o, dar tocmai l-a vazut fugind in jos pe culoarul bisericii chiar atunci cand incepuse sa spuna rugaciunea Tatal nostru. Ceva despre vederea crucifixului agatat deasupra altarului l-a speriat pe Anthony . Poate ca se simta vinovat datorita ca l-ar fi mintit pe preot,, sau poate ca ii este frica de pedeapsa vesnica .
Confirmation 2016 online subtitrat hd in romana


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?