Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Debt 2015 – Datoria 2015

0
( High Quality )
Advertising
Loading...

In filmul The Debt 2015 online subtitrat il descoperim pe Barney Elliott, un american care traieste in Peru si in mod clar ii pasa de oamenii sai. Lacomia corporatista impeuna cu saracia rurala aceasta ne prezinta Oliver (Stephen Dorff), un manager american increzut. Locul de munca al lui Oliver este de a cumpara datorii, sub formă de obligatiuni, ca guvernul peruvian este dator proprirtarilor – o sarcina cauzata de un fermier de la munte(Amiel Cayo) si un om de afaceri siret (Carlos Bardem), cu planurile proprii.
In timp ce Oliver este adus incet fata in fata cu consecintele brutale ale ambiției sale, Maria (magnifica Elsa Plivero), o asistenta medicala , incearca cu disperare sa asigure un tratament pentru mama ei aflata in dificultate. In jurul ei, datorita serviciile sociale proasete, optiunile sale devin din ce in ce mai umbrite.

Lent si sincer, Filmul The Debt 2015 devine un complot in mod dramatic, iar personajele sale – in special actorul argentinian Alberto Ammann, joaca excelent .


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?