Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Dementia 13 (2017) online subtitrat in romana

0
( High Definition )
Advertising
Loading...

Debutul regizoral al lui Francis Ford Coppola din 1963, „Dementia 13 (2017) online subtitrat in romana”, este unul dintre acele thrille de domeniu public, cum ar fi „Noaptea morților vii”, „Carnavalul sufletelor” sau „Planul 9 din spațiul cosmic” creată. Dacă dețineți ceva de-a lungul liniilor „50 Fright Films Collection” sau „25 Teroriile clasice pentru 4,99 $”, probabil că aveți „Demență 13” pe un disc undeva undeva.

Într-un fel, nu m-am așezat niciodată ca să-i dau filmului o vizionare, în ciuda faptului că, fără îndoială, mi-a străbătut drumul în mai multe ocazii decât se poate număra. Statutul său de includere comună în compilații ieftine a dus la subconștient că mi-a considerat-o în orice fel esențială, așa că am respins mai mult filmul ca un Corman quickie a cărui relevanță principală este ca o curiozitate Coppola.

După ce am văzut remake-ul lui Chiller Films 2017, singura sursă de inspirație pe care ar fi trebuit să o înregistrez în original ar fi să verifice dacă este la fel de bizar de concepută ca această versiune actualizată. Fie aceasta, fie pentru a vedea dacă problemele legate de complot, stimulare și producție provin din materialul sursă sau sunt probleme cu totul noi. Din păcate, eu nu sunt condusă pentru a rezolva astfel de mistere mediocre. Poate că melodrama macabră a filmului a funcționat cu 54 de ani mai devreme. Astăzi, ea se joacă ca o săpătură de săpun, împușcată ca un film de lung metraj, cu tot felul de scrieri excesive și exagerate, de regulă, rezervate televiziunii în timpul zilei.

Povestea implică o convergență implauzibilă a unui călăreț de aur, complicele de arme angajate, un ucigaș mascat de topor, o fantomă răzvrătită a unei fete înecate și o familie plină de ingrați, a căror matriar bogat vorbește despre păpuși. Dacă sună ca niște nonsensuri care se împachetează într-un chiller gothic ars lent, așteptați până când un grătar de pământ și o parte din istoria lucrătorilor constructori japonezi morți se învârt în amestec.

Având în vedere că tot ceea ce se întâmplă pe terenul Castelului Haloran, unde disputa asupra banilor marchează un serviciu de memorial cu diverse intenții nefaste, ai crede că filmul nu va fi atât de plin de plictiseală. Și totuși, pulsul său slab nu poate suporta o plimbare plină de intrigi, în ciuda faptului că trebuie doar să bată timp de 80 de minute de suspans semi-supranatural.

Suficientă șuncă există în „Dementia 13 (2017) online subtitrat in romana” pentru a pune HoneyBaked afară din afacere. Actorii sunt peste tot, unii luptând să înghită accente nepotrivite, în timp ce alții se comportă ca și cum ar fi într-o scenă de teatru de cină din Branson, Missouri.

O mușcătură mare de vină cade pe un dialog îngrozitor. În aripile sale amețitoare, pentru a biciui mai mult de un mister, liniile se înclină în direcții excesiv de criptice, cu referințe vagi consecvente la „ea” sau alte entități necunoscute. O femeie îi telefonează pe cineva cu instrucțiunea „tocmai a terminat”. Un alt spune, „el este singurul care poate să o vorbească”, în timp ce cineva răspunde, „o vorbi din ce?” Viewers cu sânge de pin pentru a găsi și filmul nu face ca așteptarea să fie interesantă.

În plus, schimburile de băuturi includ un singur escroc, sugerând că el și partenerul său „se îndreaptă spre apus, ca Butch și Sundance”, fără nici un indiciu de ironie. O altă caracteristică este o prefigurare puternică atunci când cineva spune: „locul arată bine”, și tovarășul ei avertizează cu înverșunare „arată că poate fi înșelător”.

Poate că nu contează prea mult din moment ce materialul nu se angajează să înceapă, dar editare proastă se confruntă în mod confuz cu tempo-ul. Într-o secvență, o femeie este văzută verificând ușile din conac caută undeva să se ascundă. Următorul film arată un bărbat aflat în fața unei mașini aflate la mai puțin de o sută de metri distanță. Tăiați la o a treia tangentă care se joacă peste o perioadă de două minute, înainte de a reveni la bărbatul care intră în mașină și apoi în cele din urmă la prima femeie care deschide o ușă. „Dementia 13 (2017) online subtitrat in romana” are fie un sentiment special de sincronizare, fie pur și simplu nu înțelege cum să editați fire simultane împreună pentru stimulare.În coloana „Persoane”, unde intrările sunt puține, terenul de la castelul extins face pentru o locație extraordinară din punct de vedere vizual. Atât de mult încât aparatul foto nu se poate opri să mărească pe o dronă de sus pentru o altă lovitură stabilită în timpul oricăror schimbări de scenă. Design-ul de design ridică aspectul foarte mult, doar pentru a fi dezosate de scurtăturile degetului mare, cum ar fi o rană protetică a feței, care pare să încerce să ascundă un baseball pe obrazul actorului. Cel puțin echipajul știe suficient să-l filmeze în profil de cealaltă parte a feței.

Nu știu dacă versiunea lui Coppola a inclus și o distribuție de talente inconsistente sau mai multe povestiri decât a avut capacitatea de a se descurca. Dar chiar și fără a fi văzut-o, pot spune cu certitudine că „Dementia 13 (2017) online subtitrat in romana” se termină mai mult ca predecesorul său decât probabil planificat. Prin asta vreau să spun că ne putem aștepta ca filmul să se alăture liniștit fratelui său din 1963, ca umplute umplutură de buget.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?