Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Den of Thieves (2018) online subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Situată în Los Angeles, specificată drept capitala bancară-jaf a lumii, urmărim un grup de polițiști și un grup de hoți. „Big Nick” O’Brien (Gerard Butler) este șeriful dur și pietros care încalcă regulile pentru a smulge criminalii, asistați de colegii lui hedonisti LASD. Ray Merriman (Pablo Schreiber) este liderul unui grup de tâlhari bancheri bine pregătiți, responsabili pentru o serie de jafuri recente. Ultimul plan al lui Merrimen este să intre în banca centrală de rezervă, iar O’Brien se află la ei.

Este jenant cât de mult vrea Gudegast să fie Michael Mann, în ciuda faptului că nu are nici un fel de fler pentru personaje sau povestiri. El ne așteaptă să îl tratăm pe Butler ca pe Pacino și pe Schreiber ca pe De Niro, ca fețe diferite ale unei monede, și să saliveze ori de câte ori se află într-o scenă împreună. Dar nu are nici un rost în minutele lungi și zdrobitoare ale lui Thieves (cu o jumătate de oră mai scurtă decât Heat) când ne pasă de personaje. Trebuie să avem grijă de O’Brien când își înșeală soția și îi ia copiii. Singurul meritman al lui Merriman este că este bine instruit și tocmai a fost eliberat din închisoare, oferindu-ne nici un motiv pentru a face ceea ce face – nimic să nu se blocheze. Atunci când aceste personaje se trec între ele, adesea în tăcere plină de umflături și momente de antagonism prostie, Gudegast se așteaptă să ne bâlbâie inimile și să ne transpire mâna – dar, în schimb, suntem supuși unui vid plictisitor.
Heistul în sine este convoluționat și aproape imposibil de înțeles, fără să se gândească niciodată la lipsa de pământ în lumea reală. Gudegast nu explică o mare parte din ceea ce se întâmplă și în care se află în complot, în speranța că vom sta și vom accepta în mod pasiv tot ce se întâmplă ca niște buni cinematografi buni. Există ocazional înfundarea în caracter, dar în scene care nu creează o ruptură în poveste. Într-un exemplu tangent, unul dintre tâlharii, Enson (vândut în mod viu de 50 Cent), intimidează promova data fiicei sale prin introducerea lui la restul echipajului Merriman. Este o scenă amuzantă, demnă de Saturday Night Live, dar nu se potrivește cu restul filmului.

Există, de asemenea, o arogantă „masculinitate” care trece prin acest film, mărunțind oportunitățile pentru rolurile feminine. O femeie credibila a lui O’Brien (Dawn Oliveri) este singura femeie credibila din film si majoritatea celorlalte sunt chelneri, striperi si prostituate. Den of Thieves (2018) online subtitrat in romana urmărește Male Gaze într-un mod care se simte datat în zilele noastre, aparținând unei epoci de acțiune-film care a murit atunci când noughties a făcut. Încă nu am scăpat de ea.

Den of Thieves (2018) online subtitrat in romana hd oferă secvențe de acțiune bune, evitând CGI ori de câte ori este posibil, și posedă câteva momente de dorință de hilaritate – dar suferă de personaje fără adâncime, un dialog ciudat și un complot prost. Este un monstru al lui Frankenstein de heist și de filme de mașini, cu membrele și pielea de la Căldură, Suspecții obișnuiți, Câinii de rezervă și chiar The Fast and Furious. Dacă Gudegast nu-și poate construi propriile idei, cum îl putem lua în serios?


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?