Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Deepwater Horizont – Eroi in largul Marii 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...

Povestea reala a unor eroi adevarati

Deepwater Horizont – Eroi in largul Marii 2016 online subtitrat Ca si in celebrul film, „The 33”, unde ne prezinta salvarea unui grup de supravietuitori chilieni blocati intr-o mina de aur in anul 2010 produs si jucat de Mark Wahlberg ( „Ted 2”), si in filmul Deepwater Horizon 2016 John Malkovich impreuna cu Kurt Russell si Kate Hudson, ne relateaza experienta oribila a unei alte catastrofe petrecuta in anul 2010.

Povestea este cu siguranta suficient de convingatoare pentru public ca sa-l aprecieze drept un mare succes, insa din păcate, este spunerea acestei povesti, care uneori cade un pic scurt, dar nici pe departe suficient pentru a distrage atentia de la impactul puternic si probabil se va simti puterea uneia dintre cele mai mari companii petroliere din lume in loc sa ia in considerare tratamentul dur atat al oamenilor cat si pentru mediul inconjurator.

Intamplarea se refera la explozia care a avut loc pe platforma petroliera Deepwater Horizon, la 20 aprilie 2010 (bine, nu este cu adevărat o platformă petrolieră, ci o platformă de explorare, care deschide calea pentru alte puțuri de forat).

Sfera de foc petrecuta la compania British Petroleum (BP), a dus la pierderea vietii pentru 11 persoane (la care corpurile lor nu s-au gasit). De asemenea, este considerat cel mai mare accident de deversare de petrol marin din istoria industriei petroliere, ca urmare a exploziei si scufundarea de tot a platformei Deepwater Horizon, un teren petrolifer de ulei pe fundul marii a curs timp de 87 de zile, pana când acesta a fost limitata la 15 iulie 2010 . Guvernul Statelor Unite a estimat debitul total de 4,9 milioane de barili (210 milioane de galoane) – o valoare estimata de 8 la suta la 31 la suta mai mare in volum decat, cel mai mare deversare de petrol anterior in anii 1979-1980.

Dupa multe eforturi pentru limitarea fluxului esuate, sonda a fost oficial declarata sigilata pe 19 septembrie 2010, desi rapoartele de la inceputul anului 2012 a indicat locul unde mai persista scurgeri. S-au petrecut foarte multe incat sa inghesuie intr-un film de 99 de minute, asa ca regizorul regizorul Peter Berg care a mai regizat filmele“Lone Survivor” and the upcoming “Patriots Day,” avand in rolul principal rolul principal pe Wahlberg) ne arata cum poate intampla intampla ca dintr-un loc de munca demn de respect poate deveni o furtuna de perfecta de dezastre.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?