Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Every Thing Will Be Fine 2015

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


Acest film este un deliciu absolut pentru simturi. Cinematografie și coloana sonoră sunt uimitoare. Există mai multe momente falca-dropping în cazul în care nu se poate da seama cum de iluminat ar putea fi atât de superb, iar coloana sonora adaugă un nivel de frumusete care conferă tangibilității la această poveste profundă a iertării și a acceptării. În cazul în care te uiți la asta acasă, dim luminile și a pus telefonul pe modul avion, pentru că nu doriți să pierdeți un moment de această sărbătoare delicios senzual. Dacă sunteți destul de norocos pentru a fi capabil să-l vadă în 3D pe marele ecran, de-a lungul a aduce dragi preferate și împărtăși experiența.

V-am uitat să menționez regizorul? Oricine care a urmat cinematograful Wim Wenders stie de capacitatea sa unică de a evoca o magie ca nici o alta. Este ca și cum în căutarea printr-o fereastră de ochi, observând lucrurile pe care numai el vede, sentimentele pe el numai el simțuri. Evident, acest lucru nu este pentru toată lumea, și există așteptări de o formă mai tradițională de povestiri pentru unii. Dar omul este un poet, spune lucruri care nu pot fi spuse, arătând lucrurile care nu pot fi văzute.

Se pare ca si cum dl Wenders a folosit această magie cu fiecare dintre actorii, deoarece există mai multe momente când se urmărește expresia emoțiilor misterioase care apar în această poveste puternică, fără un cuvânt. O pană adevărată în capacul pentru James Franco, Charlotte Gainsbourg și Rachel McAdams. Fiecare explora noi tehnici și teritorii în care acționează lor, și de a lucra excelent unele cu altele.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?