Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Fast and Furious 7 2015

0
( High Quality )
Advertising
Loading...Fast and Furious 7 subtitrat in romana hd

Am vizionat acest film Fast and Furious 7 prima zi, prima emisiune. A început cu un bang și sa încheiat cu un bang, și într-un mod care s-ar fi prăbușit chiar și inimi de oțel.

Acest lucru are tot ceea ce ar putea avea nevoie de un film de succes. S-au fumat pui la cald, dialoguri electrizante, umor fantastic, venerație cascadorii inspira, și o adiție amenințătoare – Jason Statham.

Acesta este un film pe care nu îndrăznești dor, pentru că, dacă ți-e dor asta tu niciodată nu vei vedea un alt. Să fie pregătiți pentru o ultimă frumoasă plimbare frumoasă și palpitant în fața ta, e bine în valoare de timp și amintirile.

În ceea ce privește distribuția și echipa, Vin Diesel se dovedește a fi omul din seria ajutat de spectacole strălucitoare de Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, și Johnson Dwayne. Și, în sfârșit, de neuitat Paul Walker. Mers pe jos în apus de soare, plimbare prin ploaie … mers pe jos direct în inimile noastre, și nu abandoneze amintirile noastre din nou. Pentru Pavel … Fie ca odihna ta sa fie in pace. Furios si iute 7 (2015) online subtitrat


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?