Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Fata din tren 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...

the-girl-on-the-trainActiunea filmului The Girl on the Train online subtitrat in romana hd – Fata din tren se petrece in catunul care inconjoara statia din Ardsley-on-Hudson, un loc plin de anxietate. Oraselul este cocotat frumusel pe marginea raului,pe linia de cale ferata Metro-North New York. Este genul de comunitate in care rezidentii sunt capabili sa pastreze locurile de munca la oras, in loc sa faca un oras plin de viata cu scoli bune, case cu curti si naveta sa se faca usor.

fata-din-tren-2Este o poveste dupa un ‘mega-bestseller scris de Paula Hawkins , un film care prinde la public cu nuante de Hitchcock: Rachel ia patima bauturii dupa ce ea afla ca nu poate ramane gravida, un viciu care o indeparteaza tot mai mult de sotul ei.
Doi ani mai tarziu, ea devine femeie singura avand mereu cu ea sticla de vodka. Intr-o dimineata vede ceva care o socheaza; o pereche de tineri indragostiti sarutandu-se, tanara avea parul blond, care ar putea fi Megan, cu toate ca ea ar putea fi confundata cu Anna, partenerul ei avea parul inchis la culoare, care ar putea fi Scott, Tom sau Kamal. In fata acestei dovezi devastatoare, ea, Rachel, devine un copoi, facand echipa, usor neintelept, cu Scott, care crede, usor in mod eronat, ca ea este o prietena al lui Megan.
Rachel se lupta prin amintiri confuze de alcool intr-o incercare de a afla daca ea a fost doar martor sau a fost poate chiar responsabila pentru disparitia lui Megan.
Ce anume se intampla in interiorul creierului ei imbibat in vodca ? Este un mister „Fata din tren” nu se rezolva niciodata?


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?