Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

First Match (2018) online subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...First Match (2018) online subtitrat al lui Olivia Newman este o dramă sportivă social-realistă, care, la toate cele mai bune, este bogată în detalii textuale referitoare la modul în care o tânără afro-americană se luptă cu relația cu tatăl ei. Plictisit și neîncrezător de oameni, din cauza anilor care se învârt în jurul sistemului foster, Monique (Elvire Emanuelle) este predispus la un comportament violent, nesăbuit. Odată ce tatăl ei, Darrel (Yahya Abdul-Mateen al II-lea), o fostă stea de liceu de lupte, este eliberată din închisoare, ea se alătură echipei sale de lupte din liceul Brownsville, pentru a impresiona pe Darrell, Monique se dovedește a fi una naturală pe mat, iar filmul detaliază succesul și acceptarea lui Monique de către coechipierii săi, Newman consideră că echipa de lupte vine să funcționeze ca o unitate de familie stabilă, care totdeauna o evita.

Monique este singura fată în echipa ei de lupte, dar filmul First Match (2018) online subtitrat in romana hd pare mai preocupat de modul în care ea este una dintre puținele din comunitatea ei predominant african-americană care o cunoaște pe tatăl ei. Monique este conștientă de raritatea situației sale, iar Newman schițează, uneori brutal, lungimea pe care o face fata pentru a menține prezența lui Darrel în viața ei. Ca o modalitate de a face bani în plus, Darrel îl înscrie pe Monique să concureze într-un inel de luptă subteran violent alcătuit doar din participanți de sex feminin. Și, deși natura brutală a luptelor face ca Monique să devină conștientă de necazurile pe care le-a adus comportamentul trecut, Newman sugerează o justificare morală devastatoare pentru participarea continuă a fetei la inelul ilegal: lupta pentru a ajuta pe Darrel să facă mai mulți bani va însemna că Monique ajunge să-și petreacă mai mult timp cu el.

Deși perceptivul său despre totul, de la limbajul corpului lui Monique la nevoile sale emoționale, First Match continuă să circule în aceleași clișee obosite și sentimentale care împiedică atât de multe drame sportive, de la scepticismul inițial al unui nou coleg de echipă la împușcătura obligatorie a echipei eroului la finale. Având în vedere premisa filmului First Match (2018) online subtitrat tradus in romana, este ciudat că Newman nu explorează complexitatea modului în care Monique navighează în noua lume pe care o găsește sau cum o văd alte echipe de lupte de liceu. După ce Monique se alătură inițial echipei sale de lupte și o scurtă scenă arată că o are pe ei înșiși împotriva coechipierilor ei în meciuri practice, filmul nu se mai preocupă de rezistența cu care se confruntă într-un sport dominat de bărbați, urmărirea carierei de lupte a fetei. Într-un anumit moment, First Match (2018) online subtitrat in romana îi tratează femeia ca pe o gândire ulterioară.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?