Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Furtuna Extrema 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...The Finest Hours 2016 online subitrat in romana hd este un film de aventura cu o poveste petrecanduse in anul 1952, care doreste sa se fi petrecut in timpul celui doilea razboi mondial.
Acesta spune povestea de viata reala a unei improbabile misiuni Coast Guard pentru a salva un petrolier in dificultate in timpul unei furtuni masive.
Eroul filmului este Bernie Webber, un modest capitan Coast Guard din Chatham, Massachusetts, jucat foarte bine de Chris Pine . Fata lui Webber, Miriam (Holliday Grainger), va deveni în curând logodnica lui Gus (Beau Knapp), prieten cu Webber.
Atunci cand vasul SS Pendleton se scufunda din cauza unor 2 fisuri, lasand mai mult de 30 de oameni blocati pe carcasa vasului. Casey Affleck joaca primul inginer asistent Ray Sybert, un singuratic care se trezeste fara tragere de inima responsabila. Pe mal, Subofiterul Daniel Cluff (Eric Bana) la ordinele lui Webber impreuna cu un echipaj mic pentru iau o barca de salvare si pornesc spre vasul scufundat pe apele furioase.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?