Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Game Of Thrones Conquest And Rebellion (2017) Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising
Loading...]La 15 decembrie al șaptelea sezon al Game Of Thrones Conquest And Rebellion (2017) Online Subtitrat va fi lansat pe Blu-ray și DVD, precum și în ediția specială a acestui produs GOT scurt este: Conquest și Rebeliune – O istorie animată a Șapte Regate și IGN America Latină au avut ocazia de ao vedea.

Titlul spune povestea Westerosului de la cucerirea Aegon pentru a ajunge la primul sezon al emisiunii HBO. După cum sugerează și numele, este o narațiune animată în care predomină ilustrații cu mișcare.

Povestea de 45 de minute este împărțit în capitole în funcție de diferite case implicate (Stark, Targaryen, Tully, Baratheon, etc.) și unul dintre marile succese este de a asculta distribuția seriei originale, spunându faptele. Stelele care nu împrumută vocea lor sunt Harry Lloyd (Viserys Targaryen), Conleth Hill (Varys), Johan Philip Asbæk (Euron Greyjoy), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Sophie Turner (Sansa Stark) si Aidan Gillen (Degețel). Acest lucru vă face să simțiți imediat relația dintre cele două produse, deși producțiile au naturi diferite.

Desenele par ca luate dintr-o carte și astfel, filmul scurt se desfasoara ca un roman frumos animat, ca și cum sa întâmplat în imaginația ta. Creațiile sunt în 2D și anumite mișcări sunt adăugate unor elemente cum ar fi focul și vântul. În mod clar peisajele cel mai bine gestionate si sunt lucrate, fie câmpuri deschise, cerul, marșul unei armate sau un oraș în distrugerea totală. Texturile și iluminatul sunt manipulate destul de bine, atingând adâncimea în ilustrații fără volum.

obiectele sunt de asemenea încorporate în 3D, cu toate acestea, se pare că punerea sa în aplicare nu a finalizat destul și dislocat foarte mult cu estetica prezentate la noi. Acest lucru este văzut în clădirile care apar în acest format și reprezintă castele uriașe unde locuiesc regi. Cu siguranta ar fi fost mai bine daca acelasi stil a fost mentinut pentru intregul scurtmetraj.

Un nivel narativ nu este numai uimitor pentru a asculta vocile unora dintre personajele noastre preferate din seria la care suntem atât de obișnuiți, dar script-ul se asigură că îndeplinesc fiecare dintre personalitățile caselor de Westeros și că înțelegeți ceea ce sa întâmplat cu secole în urmă – deși George RR Martin ne datorează încă o explicație acolo. În mod similar, jucătorii care tocmai fac auzit, ocazional, o mențiune cu privire la spectacol, și lăsându-l să pună o față tuturor acelor strămoși eterice sunt prezentate.

Titlul are o coloană sonoră remarcabilă, care atrage atenția asupra având în vedere că acesta este un element foarte important în seria originală, dar este nepotrivit.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?