Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Jeff, Who Lives at Home 2011

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


Jeff, Who Lives at Home 2011 online subtitrat. Jeff (Jason Segel) este un drogat în vârstă de 30 de ani care locuieşte subsolul mamei sale în Baton Rouge, Louisiana, şi nu are un loc de muncă. El găseşte inspiraţie în fimul Signs care îi reîntăreşte credinţa în perspectiva sa de viitor.

Într-o zi, el răspunde la telefon, însă apelantul caută un anume „Kevin”, ceea ce înseamnă că a greşit numărul, însă Jeff se gândeşte la semnificaţia acestui moment şi crede că este un semn. Ulterior, mama lui îl obligă să iasă în oraş pentru a cumpăra ceva să repare uşa.În autobuz, el vede un băiat îmbrăcat cu un tricou sport pe spatele căruia scrie numele Kevin.

El îl urmăreşte pe Kevin până la un teren de baschet unde se joacă un pic şi cei doi se împrietenesc. Mai târziu, Jeff se întâlneşte cu fratele lui mai mare, Pat (Ed Helms), un afacerist de succes ce are probleme în căsnicie. Soţia lui Pat, Linda (Judy Greer) este văzută la o benzinărie de vis a vis în compania unui alt bărbat. Jeff, Who Lives at Home 2011 online subtitrat in romana HD


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?