Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

John Wick Chapter 2 2017

0
( High Quality )
Advertising
Loading...John Wick Chapter 2 2017 online subtitrat in romana hd.
Filmul intitulat „John Wick: Chapter 2” este regizat de Chad Stahelski, un cascador care a mai lucrat cu Reeves în filme precum „Matrix”, „Constantin” sau „Man of Tai Chi”, iar scenariul este scris de Derek Kolstad.

Acțiunea filmului se petrece la doar o săptămână după cea din prima parte și ni-l prezintă pe John care călătorește la Roma, acolo unde trebuie să înfrunte unul dintre cei mai de temut asasini din lume și se vede nevoit să revină în joc de partea unui fost asociat dornic să preia controlul unei organizații secrete de asasini.

Alături de Reeves, în „John Wick: Chapter 2” vor reveni Winston (Ian McShane), Aurelio (John Leguizamo), Charon, managerul hotelului (Lance Reddick), Jimmy (Tom Sadowski) și soția decedată a personajului principal Helen Wick (Bridget Moynahan).

Common va fi antagonistul principal al filmului, capul securității unei organizații mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, va reveni în sequel și Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreție ajutor comunității asasinilor.

Urmăreşte online filmul John Wick: Chapter 2, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?