Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Let’s Make Love (1960)

0
( High Quality )
Advertising
Loading...Lansat în 1960, după super-rândul său, lui Marilyn în fantastic „Unele Like It Hot”, LML a fost adesea citat ca cel mai prost film Monroe.

Există o mulțime de a lucra împotriva filmului: direcția aproape inexistentă a lui Cukor, numerele muzicale destul de îngrozitoare, performanța iritant Yves Montand și oportunitățile irosite ale camee stele.

Cu toate acestea, să facem dragoste este un mod rezonabil, inofensivă a deșeurilor o după-amiază. Terenul este ușoară și, prin urmare, nu are nevoie de o putere a creierului prea mult pentru a urmări și Monroe este, ca de obicei, cinematografia de aur. În ciuda faptului că ea este ușor supraponderal aici și nimic nu de mult a fost făcut cu ea în termeni de machiaj, păr sau dulap ea este eminamente usor de urmarit. Ea oferă o performanță convingătoare, a asigurat în rolul ei de cotitură caracterul simplu al Amanda într-o femeie dulce, simpatic.

Așa cum am menționat mai înainte în comentarii Monroe, întotdeauna se pare interesant pentru a vedea Monroe în filme, în anii 1960, fiind foarte mult o icoană a anilor 1950.Let’s Make Love (1960) online subtitrat in romana

Așa că, este LML într-adevăr așa de rău? Ei bine, să fiu sincer nu, nu este. Este puf ușor, care nu înseamnă nimic, dar este usor de urmarit non mai puțin. Acesta este, din păcate, plasat între sublim „Unele Like It Hot” și performanța bravură Monroe în următorul an nu dețin „The Misfits”, dar că împotriva ei. Let’s Make Love (1960) online subtitrat in romana


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?