Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Live by Night 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


Live by Night 2017 online subtitrat. Legea nopţii este un film scris şi regizat de Ben Affleck, „Live by Night” se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor 20’, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ţine pasul.

Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inpectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă, furându-i banii şi amanta unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi. Mişcarea se încheie tragic, ducându-l pe acesta pe un drum al răzbunării şi trufiei, direct în inima mafiei din Tampa.

Dupa patru ani de la aparitia filmului „Argo”, Ben Affleck ar putea revini in cursa pentru Oscar cu o ecranizare fidela a romanului lui Dennis Lehane, „Live by Night”. Regizor si scenarist, Affleck evoca perioada prohibitiei din America, context care a condus la dezvoltarea unor retele de crima organizata. Live by Night 2016 online subtitrat in romana HD


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?