Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Bad Moms – Mame bune si nebune 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


Bad Moms – Mame bune si nebune este unul din cele mai amuzante filme de comedie facute vreodata.Femeile chiar au nevoie ptr psihicul lor, sa vada acest film si este posibil dupa, sa-si faca partidul lor.
Mila Kunis, intodeauna pe ecran cu o prezenta minunata, zburdalnica, o mama in varsta de 32 de ani, mama a 2 copii, cu poveri pe umerii cu mult peste puterile ei, cu un loc de munca part-time la o companie de cafea de tip boutique, ocupandu-se de un sot (David Walton), care plateste pentru sex pe Internet (si, mai rau decat atat.. mai si converseaza) este deaja prea mult pentru Amy ..gata.. gata de a face implozie.
Ea este, de asemenea, o paradigma pentru multe alte mame suprasolicitate. Asta e cheia ce functioneaza in acest scenariu inteligent de catre co-regizorii Jon Lucas si Scott Moore. Din moment ce cunosti aceste dude, probabil te intrebi ce stiu ele despre lupta unei mame care taăiesc in Chicago. In mod surprinzator, mai mult decat crezi.
Aceste femei de merita toata atentia ta. In afara de Kunis, care este o placere sa o urmaresti de la inceput pana la sfarsit, exista si Kristen Bell, o femeie intoarsa la postul de casnica, care incearca sa faca fata celor patru copii, in timp ce sotul ei un nemernioc care nu stie decat sa intrebe ce avem la cina. Kathryn Hahn, Carla este o mama divortata care este cu adevarat neglijenta.
Cel mai mare obstacol al lui Amy, este iluminata Gwendolyn (Christina Applegate), presedinta care conduce scoala exact ca si Donald Trump insa pe tocuri. Este un rol cliseu, care si ea se plange ca sotul ei a delapidat o firma de caritate. Si baietii ar trebui sa vada acest film Bad Moms – Mame bune si nebune – pur si simplu pentru a mai invata ceva.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?