Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Meet Joe Black (1998) online subtitrat in romana

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Meet Joe Black (1998) online subtitrat in romana. Un film de trei ore despre moarte. Nu suna asa de bine cand o spui asa, dar ai încredere în mine, Meet Joe Black este un film remarcabil și este, fără îndoială, una dintre mai bune filme pe care l-am văzut vreodată.
Filmul este frumosdin toate punctele de vedere; peisajul, decorurile, muzica și performanțele, în special performanțele. Ultima dată când Anthony Hopkins si Brad Pitt au fost pe ecran împreună a fost in filmul Legends of the Fall, un alt film sublim și încă o dată, ele par a fi cele mai bune filme ale lor.
Personajele pe care le joaca, Bill Parrish și moartea, scoate o chimie fantastică între cei doi artiști, mai ales în momentele sale mai comice, atunci când doi ajung să se cunoască reciproc. Cu toate acestea, în timp ce moartea este tema principală a filmului, regizorul Martin Brest amintește scoate in evidenta optimismul în povestea acestui film minunată în forma de o prezenta drept o poveste de dragoste intre fiica lui Parrish (interpretata de frumoasa Claire Forlani) și Moartea însuși. Aceasta are ca rezultat într-una dintre cele mai superbe cuplari din ultimii ani, precum și una dintre scenele de dragoste cele mai intense erotice pe care le-am privit vreodata.
Acesta este un film minunat și este favoritul meu personal.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?