Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Memoirs of a Geisha 2005

0
( High Quality )
Advertising
Loading...Personal, eu nu știu ce toată lumea a fost atât de nerăbdătore sa critice acest film Memoirs of a Geisha 2005 online subtitrat înainte de a vizualiza acest film. Am auzit o mulțime de laude despre cinematografia și profunzimea și emoția poveștii. Cui îi pasă dacă actorii erau de altă rasă? Știu o mulțime de oameni se vor supăra pentru că, dar fiind un asiatic-american mine, nu-l deranja pe mine prea mult, din moment ce nu a fost ceea ce m-am gândit în timpul vizionării filmului. care are timp să se gândească la diferite dialecte și cineva fiind chineză atunci când o poveste frumoasă a vieții unui gheișă i se spune.

M-am gândit poate că filmul nu va trăi până la carte, dar am simtit adaptarea a fost bine făcut. deși unele dintre turnării ar fi putut face mai bine, am luat frisoane de la mama, furioși pe Hatsumomo, și a crescut respectul pentru caracterul lui Mameha, la fel cum am avut-o de carte. filmul a făcut o treabă bună de stabilire a lumii extrem de disciplinat al unei gheișă, o lume în care multe sacrificii trebuie făcute.

toate în toate, filmul a fost fantastic, iar dacă oamenii ar putea arata doar dincolo de problema îngrijorătoare cu privire la naționalitatea unui personaj care se presupune a fi japoneză (și pentru mine, sa nu o mare problemă) Sunt sigur că vă veți bucura de filmul.Memoirs of a Geisha 2005 subtitrat in romana


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?