Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

MindGamers 2015 online subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Nu pentru a trece printr-o poveste complet, se întâmplă din nou și din nou. De obicei, este de vină un act complex, prea multe personaje sau narativ prea puțin sau neclarizat. Andrew Goth ( „Gallowwalker“), scriitor si director al complet finanțat cu fonduri austriece thriller-ul SF MindGamers 2015 online subtitrat in romana hd se catapultat cu ultimele munca în noi culmi de stadializare confuz. Împreună cu co-autor Joanne Reay ( „Ca frați în vânt“) până acum pare de fapt destul de solidă a sosit în cineaștii de cinema gen pentru a spune o poveste în care se pune întrebarea de la început că, de tineret de succes serie de carte rece cu franciza destinate ar putea fi subiacentă, abia atunci să realizăm că MindGamers 2015 online subtitrat a fost proiectat exclusiv pentru ecran. Acesta este un șoc, mai ales pentru că încă într-un fel ar putea explica, astfel că eșecul unui film au devenit document istoric că unele materiale pot pur și simplu nu sunt proiectate pentru a lucra cu imagini în mișcare. Cu toate acestea, această substanță a fost proiectat pentru filme, asa ca de fapt considerat potrivit panza, iar acum vine un enorm doi ani de la premiera mondială în 2015 în cinematografele germane; complet independent de faptul că într-adevăr nu înțelegeți nimic aici ca spectator.

Dorim să spunem mai multe despre protagoniști. Problema: nu avem idee ce …

MindGamers 2015 online subtitrat se simte ca si cum ai fi publicul un șapte (sau mai multe) sezoane sunt balotare serie existente, arătându-i zece minute în fiecare sezon – și mizerie complet aleator. Începe să intre în poveste. Doi reprezentanți ai Bisericii – unul dintre ei „Jurassic Park“ stea Sam Neill – vorbesc despre existența lui Dumnezeu și experimente misterioase; exact ce să facă atât împreună, privitorul va învăța în mod evident mai târziu, dar deja în acest moment joacă factorii de decizie cu nervii publicului – (? fictiv), cu o serie mare de termeni tehnici, clerul explică reciproc, cu ce fel de mașină de experiment ei se ocupă aici. Pentru a vedea este doar o tânără închis experimente în mod inevitabil, a amintit „Saw“ și are aparent crud să îndure într-un aparat. Cut. O mână de oameni tineri arată la muzică plină expansiune elegant trucuri de pistă și salturi în mișcare lentă a sărbătorit acoperiș case casa acoperiș. Se taie din nou. Pentru prima dată, personajele principale sunt prezentate de MindGamers 2015 online subtitrat – nu pe baza unor trăsături de caracter dominante (până la ultima scenă ai pentru nici unul dintre personaje un fel de sentiment de modul în care el sau ea emoțional la toate căpușele), ci, se arată că fiecare dintre ele are o abilitate foarte specială.

Ne-ar dori să dea aici o idee despre ceea ce se presupune a fi exact pentru, dar acum nu mai știm ce Partout „minte gameri“ într-adevăr să ajungi. Vedem tineri fac mișcări ciudate cu care se pot forma aparent emoțiile, una dintre femei (Antonia Campbell-Hughes de la „3069 de zile“) filosofează despre existența unor universuri paralele și un alt arată din nou destul de vrăjit de teribil lui să vadă animalele. Nu numai că sunetul este confuz, așa este. Și continuă. taie complet absurdă și fără a se concentreze, se alătură „minte“ Gamerii actul unei persoane la întâmplare lângă butonul. Fără noimă poate sări din loc în loc și din când în când sunt gravidă cu sens, propunerile presupune filozofice din afara pentru a auzi. Ambiția de a pregăti subiecte importante sub forma unui film de divertisment pare să fie aici și acolo pentru o clipă. Cu toate acestea, orice abordare lăudabil este imediat strivit în fașă din nou atunci când finala constă în toată seriozitatea, că sute de oameni în mișcare lentă care efectuează un dans (!) Pentru a se delecta în noile aptitudini. Ne-ar dori să subliniem în acest moment să fi omis, mai degrabă decât liniile de complot de bază de „minte Gamers“ – ceva trebuie să fie transferate de la experimentele inițiale, prin intermediul abilităților neurotransmitatori de la persoană la persoană, la „dans finală“, dar se întâmplă să fie (la urma urmei, acest film este aproape, 100 minute). Problema: Afișate este astfel verschwurbelt spune confuz și atacuri în mod constant asupra vis non einordbare secvențe din spate pe care le-ar dori să dezvăluie mai multe despre complot, dar nu se poate partout. Și, din moment ce protagoniștii nu merge chiar printr-un minim de formare a caracterului, a putut fi observată chiar și aici un punct de ancorare personal.MindGamers 2015 online subtitrat in romana tradus hd pur și simplu nu are sens de la început până la sfârșit – și este, prin urmare, un dezastru cuprinzător.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?