Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Moana 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


Moana 2016 online subtitrat este un film frumos Disney S
Studioul mai recente poate spune o poveste convențională, dar datorită imagini CGI uimitoare, cântece co-autor de Lin-Manuel Miranda, și să iasă în evidență rândul său, de Dwayne Johnson, este un deliciu absolut.

„Dacă purtați o rochie și să aibă un animal acolitul, tu ești o prințesă.” La fel face un semizeu polinezian fiica osândească unei insule din Pacific, care șef de trib și-a susținut că ea nu este nimic de felul acesta.

Desigur, pentru toate intențiile și scopurile, el are dreptate și ea este greșită. „Fiica Chieftain” este pur și simplu „prințesă” de către un alt nume. Dar, cu acest cadou viclean, Moana Disney se inoculează împotriva acuzației că acesta este încă un alt film printesa unwoke studioului.
poveste asemanatoare

Zootopia Disney este un deliciu Giddy

Mai bine încă sunt upgrade-uri de fond: în vârstă de 16 ani, eroina titular este proportionat ca o femeie adolescent real, mai degrabă decât un farfurioară ochi, viespe-îngustată Barbie. Și vă puteți scana orizontul oceanului în fiecare direcție, fără pete ceva care seamănă cu un interes la distanță de dragoste.

Astfel de progrese politice, cu toate acestea, sunt secundare virtuozitatea mare de Moana. Filmul este un deliciu absolut, o, fabulă căutare exuberantă luxuriante plin de numere muzicale de mare și, probabil, oferind cele vizuale cele mai uimitoare ale orice film Disney până în prezent


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?