Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

In the Name of Ben Hur 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...

Ben Hur trebuie să fie atât cele mai prestigioase şi mai mici încasări titlu pentru a obţine azil mockbuster tratament. Se vorbeşte că scărmăneală comercial şi critic de Ben Hur (2016) a condamnat numai imaginea teatral lansat, dar, de asemenea, a îngropat această repovestire de B-film cu buget redus, de asemenea.

Ben Hur (Adrian Bouchet) este un pensionar Obi-Wan tip cifra care este tras de la statutul său de pustnic pentru a ajuta un băiat şi un grup de rebeli să răstoarne romani. Luând indicii sale din Star Wars şi Braveheart este admirabil, dar producţia rare este lentă, până la o secvenţă de fin car chase în întreaga plajă fata imobiliare în timpul final. Romanii sunt rotunjirea tânără virgină şi a le trimite la Nero în speranţa că el va trimite mai bine pregătiţi soldaţi avanpost uitate.

Acest lucru nu stau bine cu Adrian (Jonno Davies) unui băiat foc temperat, care se transformă în Ben Hur pentru formarea unei mişcări separatiste împotriva Imperiului Roman. Ben este de acord să arate tehnici de auto-apărare echipaj pestriţă, dar realiste despre şansele lor împotriva soldaţi instruiţi. Între timp, generalul Roman a banded şase mercenari pentru a vâna jos insurgenţi şi a ucide Ben Hur cu a aduce atingere extremă.

Longtime azil helmer Mark Atkins oferă filmul lui cele mai şlefuite până în prezent. Scenariul concentrat este simplist, dar eficiente şi acţionează este uniform mai bine decât sa aşteptat. În rolul principal Adrian Bouchet face semnul ei pe film, tipul a stele calităţii şi aş dori să-l pe ecran văd din nou. Aceste lovituri uşoare sunt dobândite gusturile, nu sunt susceptibile să apeleze la multi din afara cercului interior de capete de azil, dar în numele lui Ben Hur este un punct de intrare respectabil pentru cei nou la scena Mockbuster.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?