Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Prizonieri 2013

0
( High Quality )
Advertising
Loading...Prisoners 2013 online subtitrat in romana hd este un film cu aspiratii foarte mari.
Filmul incepe cu dispariția a doua fete tinere, intr-o zi sumbra si racoroasa, de ziua Recunostintei intr-un oras din Pennsylvania. Fetele se aventureaza afara din casa singure, si nu se mai intorc. Părintii lor (Hugh Jackman si Maria Bello, Terrence Howard si Viola Davis) observa o rulota infioratoare, care fusese parcata pe stradăsi cred ca ceva oribil s-a intamplat.

Conducatorul auto al rulotei se dovedeste a fi un om tanar (Paul Dano), cu capacitatea cognitiva a unui copil de 10 ani, iar detectivul insarcinat cu ancheta (Jake Gyllenhaal) il eticheteaza repede ca suspect. Dar tatal unuia dintre fete, Keller Dover (Jackman), este convins ca baiatul stie ceva, si el decide sa ia lucrurile in propriile maini, cu consecinte din ce in ce mai grave.

Filmul Prisoners 2013 care se desfasoara de de la aceste premise pot fi vizualizate prin oricare dintre cele doua lentile menionate mai sus. Pe de o parte, este o productie extrem de bine forjata bine-forjata ,oferind o distributie puternica (de asemenea, oferind Melissa Leo) bazandu-se pe aspectele morale care le ridica – despre razbunare si vigilantism, vinovatie si nevinovatie, linia dintre victima si perpetrator– dincolo de zona de confort al produsului tipic de Hollywood.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?