Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Proud Mary (2018) online subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Proud Mary 2018 online subtitrat in romana este un film grozav, chiar și prin standardele de retrospectivă care se străduiesc în mod clar; deși aceasta stabilește situația cu o eficiență lăudabilă pe drumul către o durată de funcționare de 85 de minute, ea încă mai este împotmolită cu gangsteri plictisitoare și jettisonează bucăți mari atunci când nu mai este nevoie de ea. Ar fi un pic de drag, dacă nu se va îmbrățișa că este un film B pulsat, atât în ​​dimensiune, cât și în dorința de a se arunca direct în acțiune; scenele uneori lenești în care armele nu sunt concediate nu se îngroapă cât de bine funcționează atunci când se ajunge la afaceri.
Maria de la titlu (Taraji P. Henson) este un ucigaș care lucrează pentru gangsterul din Boston Benny (Danny Glover) – ca o fiică pentru el chiar dacă ea și fiul său Tom (Billy Brown) nu mai sunt împreună – și când a expediat o Jamaica cântăreață cântăreață pentru el cu un an mai devreme, ea a făcut un orfan din fiul său Danny (Jahi Di’Allo Winston). Danny conduce comisioane pentru un creep din Europa de Est, care merge de la „unchiul” (Xander Berkeley), iar când o Mary învinuită în cele din urmă se prinde cu Danny și încearcă să-l înlăture pe unchiul … Ei bine, merge destul de rău pentru șeful unchiului Luka (Rade Serbedzija), pentru a simți răzbunarea, este chemată pentru ca atunci când Benny să nu-l poată livra pe cea responsabilă – și Benny îi pune pe Mary în sarcina de a găsi pe cineva. Benny, omul de bani, Walter (Neal McDonough), pare a fi un băiat bun, dar nu va fi așa de ușor.

Nu este un complot greșit, și având în vedere că filmul este mai scurt decât majoritatea care primesc o eliberare teatrală, există o șansă bună ca acesta să fie tăiat într-un anumit punct – Mary framing Walter este, în esență, o propoziție a „cine altcineva”? și pentru cineva cu adevărat înclinat spre răzbunare, Luka dispare destul de mult atunci când filmul are alți pești să se prăjească. Ceea ce scriu cei trei scriitori și regizori Babak Najafi sunt destul de limpede și poate că le-ar fi dat mai mult spațiu pentru a respira și o carieră mai carismatică de caractere, ar fi capabil să creeze o poveste de crimă, deziluzionat și recunoscând cum a împins Danny pe aceeași cale ca ea. În schimb, conturul este clar, dar detaliile sunt neobișnuite.

De ce se face plat? Este greu de spus, dar o mare parte pare să fie că ceea ce ar trebui să fie o castă puternică de sprijin nu oferă niciodată cât ar trebui. Se pare că filmul ar putea obține mai mult din Danny Glover, în special Benny; livrarea lui șoaptă ar face un contrast minunat cu agresiunea evidentă a Lukei lui Rade Serbedzija dacă ar fi răsturnat trecerea de la (grand) paternal la sinistru, dar asta nu se întâmplă niciodată. Nici Neal McDonough, nici Xander Berkeley nu au timp să-și dea seama de talentul lor, iar Billy Brown este bine, dar un fel de generic, unul din mulți tipi fără chip pe cap sau grăsimi pe corp, și suspicios, deoarece filmul are nevoie, dar nu pare să fi fost dat multă șansă de a arăta farmec personal ca Tom.

El este, de asemenea, cel mai evident caz în care chimia dintre Taraji P. Henson și oricine altcineva pare adesea că ea încearcă să poarte ambele capete. Publicului i se spune că au fost un lucru, dar scenele se joacă pe măsură ce zicea „ugh” cu senzație, chiar dacă el a spus că nu ar mai fi ceva acolo. Henson nu face niciodată mai mult decât un efort plin – când îi dă linii stânjenitoare, îi face ceva, Mary are dificultăți de a ieși, iar atunci când este acuzată să adauge un semn de exclamare la o scenă de acțiune, înnebunește destul ca să lovească mai tare decât capul care urmează. Acesta nu va fi rolul ei de semnătură, dar îi dă tot ceea ce are nevoie și în timp ce chimia ei cu Jahi Di’Allo Winston nu este perfectă, perechea dintre ei este capabilă să facă ca Mary și Danny să nu știe ce pentru a face unul de celălalt.

Toate acestea sunt lucruri care se întâmplă între oamenii care au fost împușcați și nu puteți da vina pe producători pentru că doresc să ajungă direct la acțiune – sunt pe teren destul de solid. Henson și Brown se pot mișca printr-o lovitură cu autoritate, iar regizorii au urmărit cel puțin filmele John Wick pentru a ști că aceștia preferă filmele de acțiune de acest tip; regizorul Babak Najafi rareori tăie pentru a ascunde lucrurile, iar distribuitorii și stuntpeople execută combo-uri bune, indiferent dacă lucrează manual sau trag în cameră. Este posibil ca acestea să nu fie întotdeauna îndoite, dar se apropie mai mult decât v-ați aștepta. Finisajul mare permite publicului să vadă un pic de potențial risipit, deoarece, dacă vor ieși din Tina Turner, probabil că ar trebui să sincronizați acțiunea cu stilul Baby Driver, rezultatul este o agresivitate suficientă pentru a obține audiența plecând cu un zâmbet.

Desigur, punerea Tinei în coloana sonoră la acel moment este cam ca și cum ai introduce un cod ieftin – audiența o aștepta de la titlurile și creditele de deschidere în stilul șaptezeci, exact așa cum au așteptat ca Mary să-l lase să piardă – dar este unul care funcționează, astfel încât, chiar dacă filmul are un timp greu să ajungă acolo, cel puțin ajunge la nota este


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?