Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Pursuit of Happyness (2006) – In cautarea fericirii

0
( High Quality )
Advertising
Loading...
 • Hei. Nu lasa niciodata pe cineva sa iti spuna… ca nu poti face un lucru. Nici macar eu. Ai inteles?
  the-pursuit-of-happyness-2006Will Smith, un actor de valoare, cu inca o reprezentatie de bun gust. Nu degeaba a fost nominalizat si a primit premiul Oscar pentru rolul sau din acest film.

  Productia lui Gabrielle Muccino este o drama cu un mesaj profund, o drama din care toata lumea are ceva de invatat. Inspirat dintr-un caz real, The Pursuit of Happyness online subtitrat il pune in scena pe Chris Gardner, un om simplu care se zbate pentru bunastarea familiei, pentru bunastarea sa si a fiului sau in varsta de cinci ani, Christopher. Sotia lui, nefiind capabila sa mai suporte lipsurile financiare din familie, decide sa plece, cu o urma de regret insa.

  Filmul te mentine in suspans chiar pana la finalul sau, care de aceasta data este… ramane sa aflati voi. Filmul este zbuciumant de la momentul in care sunt dati afara din apartament pentru neplata chiriei, pana la noaptea petrecuta in toaleta metroului. Toate acestea vor putea fi date uitarii numai daca Chris va reusi sa obtina slujba mult visata de la bursa. Avand o viata aproape mizera, Chris incearca sa isi depaseasca the-pursuit-of-happyness-2006-2conditia.

  Cu regret inchei acest “mini” review, nefiind multumit de ce a iesit de aici. Un film, nici de geniu, dar nici de rasul targului. Soundtrackul este in deplina concordanta cu tema filmului, acordurile pianului gadilind usor auzul spectatorilor.

  Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?