Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Samson 2018 online subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Samson 2018 online subtitrat cea mai recentă încarnare cinematografică a celebrului poveste biblică, este un film care dorește sincer să vină în întâmpinarea marilor epoci religioase pe care Hollywood le-a cedat în anii ’50 și ’60. Personal, întotdeauna am avut un loc bun pentru astfel de filme, parțial pentru maniera veselă de nerușinare în care se amestecă elementele cheie ale sexului, păcatului și mântuirii și parțial pentru momentele puterii și harului autentice, care ocazional străluceau prin luriditate . Problema cu Samson 2018 online subtitrat este că, deși nu poate fi condamnat pentru sinceritatea sa, el poate fi condamnat pentru ritmul său lent, performanțe inconsistente și lipsa stilului cinematografic care conferă procedurii o senzație de lipicios.

Situat în Gaza circa 1170 î.Hr., filmul se deschide cu evreii înrobiți de filisteni, conduși de regele Balek (Billy Zane … da, Billy Zane) și de fiul său, chiar mai monstruos, Rallah (Jackson Rathbone). Evreii au un ace în buzunar sub forma lui Samson (Taylor James), produs de o naștere miraculoasă, care a prezis că într-o zi va duce poporul său la libertate cu ajutorul darului său de putere supranaturală. Cu toate acestea, Samson nu este atât de sigur de toate acestea – el sa angajat să urmeze o viață pioasă (una care interzice consumul de alcool, atingerea morților sau tăierea părului) în mulțumiri pentru darurile sale oferite de Dumnezeu, dar crede că trebuie să existe o o cale mai pașnică pentru poporul său să se ocupe de opresorii lor. Această atitudine nu-l îndrăgostește de mama și tatăl său (Lindsay Wagner și Rutger Hauer) și sunt chiar mai puțin entuziasmați atunci când își anunță atenția să se căsătorească cu frumoasa filistină Taren (Frances Sholto-Douglas). Din păcate, Rallah a recunoscut până acum că Samson este războinicul destinat să răstoarne filistenii și decide să facă nenorociri la nuntă, ducând Samson în cele din urmă la chemarea la puterile sale și cu o singură mână ducând bătăi de sute de soldați filisteni înarmați cu nimic o maxilară a unui măgar.

Povestea preia “Many Years Later” și aflăm că Samson, extrem de harnic, și-a acceptat poziția de lider al comunității, deși ar prefera să facă o înțelegere cu regele Balek decât să înceapă un război. Când încercarea sa de negociere nu reușește și îl lasă pe fugă, el este salvat de către filistina Delilah (Caitlin Leahy), care oferă să-l ascundă. (“I have a house in the Valley of Zurich.”).Ceea ce Samson nu-și dă seama este că face o rugăciune a lui Rallah, care dorește ca ea să-și desfacă nenorocirile sale seducătoare pentru a distruge slăbiciunea esențială a lui Samson, astfel încât Rallah în cele din urmă cuceri dușmanul său o dată pentru totdeauna. Din acest punct de vedere, cei mai mulți dintre dvs. pot completa, probabil, golurile pentru ceea ce se întâmplă în continuare. Dacă nu știți povestea, fiți pregătiți pentru orice număr de surprize.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?