Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Second Nature (2016) Online Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Noua comedie a lui Sam Huntingon „Second Nature 2016 Online Subtitrat 2016 Online Subtitrat”, regizată și co-scrisă de Michael Cross, va avea o versiune largă în septembrie, prin intermediul Mirror Images LTD din Nicholas Gyeney.

Filmul îl interpretează pe Collette Wolfe din Interstellar și se învârte în jurul lui Amanda (Wolfe), care folosește o oglindă magică pentru a inversa rolurile de gen în orașul ei mic, câștigă mâna de sus pe adversarul ei, Bret (Huntington). Pe măsură ce fiecare trăiește viața în pantofii celuilalt, trebuie să decidă ce realitate preferă înainte de a fi blocați pentru totdeauna în lumea răsturnată.

Second Nature 2016 Online Subtitrat 2016 Online Subtitrat este cu siguranță o suflare a aerului comedic proaspăt. Este rar că am trimis chiar și un comedian de verificare pentru a revizui în acest moment. Sunt toate filmele de groază și de acțiune în cea mai mare parte, astfel încât în ​​sine a fost o schimbare revigorantă a ritmului. Second Nature 2016 Online Subtitrat 2016 Online Subtitrat are o calitate foarte plăcută pentru a te băga în piept și te lasă să te relaxezi și să te distrezi.

Dupa ce magia oglinzii a prins tot orasul este afectat. Avem femei care joacă acum rolurile „tipice masculine” șoviniste și bărbații care își pun machiajul, obțin pedichiuri și devin foarte sensibili față de lucrurile materiale. Deși aceasta este o dramatizare și un aspect foarte stereotip al trăsăturilor de personalitate de sex masculin / feminin, am avut încă un timp minunat. A fost hilar pentru a vedea că acești bărbați cresc pentru a obține pedichiură, a pune machiajul și a-și smulge biroul cu pisici.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?