Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Sherlock Holmes 2009

0
( High Quality )
Advertising
Loading...Aproape sute de actori au jucat in rolul lui Sherlock Holmes 2009 online subtitrat și a partenerul sau Dr. Watson, insa se pare ca Robert Downey Jr. si Jude Law este cel mai bun duet pana in prezent.
Deschiderea filmului este data de Holmes și Watson unde captureaza un satanist -ugigas in serie Lord Blackwood (jucat de Mark Strong ). Blackwood este executat, dar atunci când el se ridică aparent din morți, duetul deductiv trebuie să determine dacă este un eveniment supranatural sau dacă există o explicație logică.
Este exact tipul de mister Doyle care ar fi conceput, o mulțime de răsturnări de situație și oportunități pentru Holmes, pentru a scoate în evidență geniul lui si pentru a opri un complot avand drept scop preluarea Angliei si a Americii.
Ca un film de pe baza meritelor proprii, „Sherlock Holmes” este aproape perfect.
Chiar și atunci când Sherlock Holmes se simte un pic mai mult ca James Bond, el nu se simte nici mai puțin ca Sherlock Holmes. Ritchie găsește o modalitate de a descrie lupta pe care o duce Sherlock ca un exercițiu mental la fel de mult cat este fizic.Sherlock Holmes 2009 online subtitrat in romana hd


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?