Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Shut In – Intrusul 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


In prima jumatate a filmului Shut In 2016 online subtitrat se vede , performanță excelentă a lui Naomi Watts ce evoca o atmosfera tensionată care ne ține cu adevărat la așteptările cu privire la originea fenomenelor care torturează personajului principal.
Apoi ne trezeste interesul la maxim pentru a deslusi sensul filmului … și, din păcate, se rupe aura de mister pentru a ne stabili într-un context mai prozaic și previzibil.
Puștiul Jacob Tremblay, de asemenea, participă, chiar dacă rolul său este relativ scurt nu exploatează talentul imens pe care il detine datorita rolului si evocă metaforic izolarea personajului principal; de fapt, se pare un pic improbabil pentru un psiholog inteligent să trăiască atât de departe de civilizație, fără a avea cel puțin un câine să o avertizeze împotriva potențialelor pericole (și, în plus, ea trebuie să fie un psiholog extraordinar, în scopul de a face pacientii ei sa conduc prin zăpadă până la mijlocul pădurii).
Lasam asta …si putem accepta situația ei de dragul suspansului. Ceea ce a fost mai dificil pentru mine să accept a fost răsucirea menționata anterior, precum și consecințele narative ale revelației sale.
Filmul Shut In – Intrusul 2016 subtitrat il recomand pentru a-l viziona.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?