Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Source Code (2011)

0
( High Quality )
Advertising
Loading...Urmărește online filmul Source Code (2011) , cu subtitrare în Română și calitate HD.

Transfer de identitate (Source code) are în centru acțiunii povestea unui soldat care se trezește în corpul unui individ necunoscut, într-un tren ce se îndreaptă către Chicago. Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) nu știe unde este, cum a ajuns acolo sau de ce. Deși pasagerii trenului în care se afla par ca îl cunosc, el nu înțelege ce se întâmplă.
Brusc, un tren din direcția opusă se ciocnește cu trenul în care se afla Colder și are loc o explozie în care mor și Colder și pasagerii. Soldatul se trezește brusc într-o camera unde ii este adus la cunoștință de către șefa misiunii, Carol Goodwin (Vera Farmiga), faptul ca face parte dintr-un program guvernamental numit transfer de identitate, prin care i se permite sa preia identitatea unui alt individ, in ultimele 8 minute ale vieții acestuia. Misiunea lui de a găsi bomba din tren îl determina sa caute cat mai multe indicii pentru a rezolva cazul și a preveni un alt atac.
In timp ce încearcă sa descopere bomba, alături de el in tren călătorește și Christina (Michelle Monaghan), pe care va încercă sa o salveze, retrăind momentul exploziei.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?