Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Suflete tradate Episodul 579 din 3 Aprilie 2018 subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...

Vizioneaza online un nou episod din serialul romantic indian Suflete Tradate Episodul 579 poate fi urmarit hd chiar in aceasta seara de Marti, 3 Aprilie 2018 de dupa orele 20:00 doar pe filme720.com serialul de dragoste Suflete Tradate, ne prezinta doua verisoare, Rashi si Gopi, cu un caracter opus una fata de cealalta, fiind casatorite, locuiesc in aceeasi casa, la un loc.

Kokila, Rashi, Gopi și Urmila găsesc Tripti forțând Radha să consume otravă. Gopi îl lovește pe Tripti și își mărturisește mărturisirea. Tripti spune că a răpit-o pe Meera cu ajutorul lui Radha. Gopi informează poliția că a înregistrat mărturisirea și îi arestată pe amândoi. Radha îi cere scuze lui Gopi.

Gopi loveste Radha, caci pune capat planului sau letal. Familia Modi se bucură de succesul lor. Kokila decide să găzduiască o petrecere pentru a întâmpina Meera. Rashi dă mâna peste cheile lui Modi Bhavan către Gopi. Mai târziu, ea își dezvăluie intenția către Urmila de a se întoarce la Gopi. Kokila o aude. O va învăța o lecție?

urmariti pe acest site dupa orele 20:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 579 de Marti, 3 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam doar vizionand pe filme720.com

Suflete Tradate Episodul 579 din 3 Aprilie 2018, va fi online pe site tradus in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 579 din 3 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe filme720.com

Serialul Suflete tradate Episodul 579 din 3 Aprilie 2018 subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?