Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Suflete tradate Episodul 612 din 6 Mai 2018 subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...


Vizioneaza online un nou episod din serialul romantic indian Suflete Tradate Episodul 612 poate fi urmarit hd chiar in aceasta seara de Duminica, 6 Mai 2018 de dupa orele 20:00 doar pe filme720.com serialul de dragoste Suflete Tradate, ne prezinta doua verisoare, Rashi si Gopi, cu un caracter opus una fata de cealalta, fiind casatorite, locuiesc in aceeasi casa, la un loc.

Urmila și Paridhi pretinde că se urăsc reciproc în fața lui Gopi și a lui Kokila. Urmila sfătuiește pe Paridhi să-l impresioneze pe Jigar. Între timp, Gopi aude conversația telefonică a lui Paridhi și crește suspicios. Vidya și Sahir află că Paridhi este alergic la pisici și că joacă un truc pe ea folosind pisica lui Savita.

Urmila și Kinjal au un argument. Între timp, Paridhi blochează pisica în interiorul unei mașini. La găsirea pisicii sale dispărute, Savita îl acuză pe Kokila și pe copii și decide să aducă Kokila în fața justiției. Familia Modi începe să caute pisica lui Savita. Paridhi se chinuie să găsească mașina goală și îi informează pe Urmila.

urmariti pe acest site dupa orele 20:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 612 de Duminica, 6 Mai 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam doar vizionand pe filme720.com

Suflete Tradate Episodul 612 din 6 Mai 2018, va fi online pe site tradus in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 612 din 6 Mai 2018 il puteti viziona numai pe filme720.com

Serialul Suflete tradate Episodul 612 din 6 Mai 2018 subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?