Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Suflete tradate Episodul 613 din 7 Mai 2018 subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...
Vizioneaza online un nou episod din serialul romantic indian Suflete Tradate Episodul 613 poate fi urmarit hd chiar in aceasta seara de Luni, 7 Mai 2018 de dupa orele 20:00 doar pe filme720.com serialul de dragoste Suflete Tradate, ne prezinta doua verisoare, Rashi si Gopi, cu un caracter opus una fata de cealalta, fiind casatorite, locuiesc in aceeasi casa, la un loc.

Paridhi și Urmila înlocuiesc pisica lui Savita cu un aspect asemănător. Kokila îl laudă pe Paridhi pentru că a găsit pisica, dar Savita refuză să accepte pisica. Între timp, Gopi este suspicios față de Paridhi și află adevărul. Ea decide să-i spună lui Kokila, lăsându-l pe Paridhi îngrijorat. Acuzația lui Gopi îl șochează pe Kokila.

Paridhi reușește să stabilească identitatea pisicii lui Savita, învinuind pe Gopi pentru că a îndrumat Kokila. Acest lucru îl face pe Kokila și ea ignoră pe Gopi. Între timp, Kinjal încearcă să-l ajute pe Urmila să depășească trauma morții lui Rashi. Mai târziu, Paridhi intenționează să sărbătorească Navratri cu familia Modi.

urmariti pe acest site dupa orele 20:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 613 de Luni, 7 Mai 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam doar vizionand pe filme720.com

Suflete Tradate Episodul 613 din 7 Mai 2018, va fi online pe site tradus in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 613 din 7 Mai 2018 il puteti viziona numai pe filme720.com

Serialul Suflete tradate Episodul 613 din 7 Mai 2018 subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?