Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Tacerea Mieilor 1991 Online subtitrat

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


Film: The Silence of the Lambs online subtitrat
Actori: Jodie Foster, Anthony Hopkins si Scott Glenn
Tacerea mieilor online subtitrat este un delicios film macabru opusul filmului Frumoasa si Bestia
Urmarind filmul veti porni intr-o calatorie in cele mai intunecate adancituri a mintii umane, ajutandu-ne de o tanara frumoasa stagiara FBI,  si un sociopat bestial.
Viclenia transpusa a regizorului Jonathan Demme, filmul reuseste sa fie atat de seducator cat si respingator in acelasi timp.

Este bazat pe bestseller-ul socant al lui Thomas Harris, filmul fiind remarcabil de fidel povestei romanului.
Povestea este relativ simpla. Un maniac criminal, numit „Buffalo Bill”, a ucis, mutilat,si jupuit 5 femei,colectandu-le  pielea drept trofeu.
Intra pe fir rapid FBI-ul in acest caz, așa că decide sa caute o persoana destul de capabila
care sa ii ajute sa  descifreze profilul criminaluluipentru a putea sa il captureze.
Omul gasit este  renumitul psihiatru Dr. Hannibal Lecter.
Problema este, ca doctorul este  inchis intr-o inchisoare de maxima de securitate, mai exact intr-un spital pentru criminalii nebuni. El insusi este un viclean criminal in serie care a castigat porecla „Hannibal canibalul” datorita faptului ca avea o inclinatie spre canibalism, devorand parti din organisme ale victimelor.
Agentu  FBI care se ocupa de caz (Scott Glenn) selecteaza o femeie tanara, fiind stagiara , pentru a merge in locul unde este inchis acesta, si sa-i ia un interviu lui Hannibal, mergand pe  teoria ca aceasta oferta adusa lui Lector, o agenta tanara si minunata, il poate indupleca pe doctor sa ii ajute la capturarea lui Buffalo Bill.
Tanara agent, Clarice Starling, este jucat abil de Jodie Foster; iar raul Hannibal este interpretat stralucit de catre  Anthony Hopkins. In cursul anchetei, relatia lor devine tot mai complexa si periculoasa.
Demme si scenaristul Ted Tally se pare ca a facut o decizie constienta de a umaniza acest tip, si a-l face erou al filmului, datorita caracterului sau ciudat de atragator.
Demme face ca relatia dintre  Hannibal și Clarice sa semene a tata-fica pe fundalul de atingeri atmosferice.   Dar adevarul este ca The Silence of the Lambs  –  „Tacerea mieilor” este pur și simplu un film foarte dur si foarte infricosator in acelasi timp.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?