Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Big Sick 2017 online subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Michael Showalter, The Big Sick 2017 online subtitrat, se bazează pe povestea vieții scriitorilor săi; este o poveste interculturală între un om musulman pakistanez și o femeie blondă din America, care ar fi părut o idee destul de riscantă în cadrul sesiunilor de pitching, având în vedere senzația anti-islamică din SUA în ultimii ani. Ar fi trebuit să fie o adevărată reușită pentru a face acest film sus, dar evident că au făcut ceva drept pentru că, după cum se dovedește, au fost implicați producătorul-extraordinar Judd Apatow. Rezultatul este un rom-com care iese din pachet.

Kumail (Kumail Nanjiani) este un șofer Uber pe timp de zi și un comic stand-up noaptea. Familia sa tradițională vrea să devină doctor, dar le spune că intenționează să urmeze în schimb o carieră de drept, care este a doua alegere a acestora, deci este bine! Mama sa, Sharmeen (Zenobia Shroff), îi invită pe tineri, femei singure pakistaneze care „se întâmplă să se afle în vecinătate” (dar vin cu o fotografie și un CV) să se alăture familiei pentru cină, cu speranța că fiul ei va lua străluciți la unul dintre ei. Sharmeen este susținută de soțul Azmat (veteranul star Bollywood Anupam Kher) în această încercare de ai face pe Kumail să facă ceea ce trebuie.

Fratele lui Kumail, Naveed (Adeel Akhtar), a găsit deja o soție pakistaneză și aveți impresia că el este de acord cu eforturile mamei sale. Între timp, Kumail a căzut pentru o femeie tânără fetiță Emily (Zoe Kazan), care la „uitat” în timpul unui spectacol, dar nu poate să-i arate părinților săi acest lucru. Când Zoe se termină într-o comă părinții ei Beth (Holly Hunter) și Terry (Ray Romano) sosesc de la interstatal pentru a păstra o vigilenă neliniștită lângă patul ei și scântei zboară pentru că au auzit totul despre Kumail și ceea ce știu că nu Nu-mi place.

Nanjiani este bine-cunoscut în Statele Unite din aparițiile sale frecvente la televiziunea noaptea târzie și rolurile sale diferite în serie, cum ar fi Portlandia. A co-scris scenariul cu soția sa, Emily V. Gordon, care într-adevăr a petrecut opt ​​zile într-o comă indusă. Cuplul împărtășește un simț minunat de umor, care este o încântare. Zoe Kazan este perfectă în interesul iubirii și are o asemănare asemănătoare cu cea a lui Gordon, după cum sa arătat la un Q & A după vizionarea în Sydney. Restul piesei sunt perfecte și dialogul dintre Holly Hunter, Ray Romero și Kumail este minunat, la fel ca discuțiile din jurul mesei familiei Nanjiani. Ascultați pentru o glumă foarte îndrăzneață despre 11 septembrie într-un chat între Romano și Nanjiani. Filmul a fost un hit la Festivalul de Film de la Sundance, datorită calităților sale de auto-ștergere, de nădejde. Nu este arta inalta, dar este foarte distractiv si un adevarat film de bun simt. The Big Sick 2017 online subtitrat in romana hd este o surpriză amuzantă.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?