Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Greatest Showman 2017 online subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Rapid și murdar: The Greatest Showman 2017 film subtitrat in romana.

Inspirat de imaginația lui P.T. Barnum. Despre nașterea show-business-ului și vizionarul care a crescut de la nimic pentru a crea un spectacol care a devenit o senzație mondială.

Un muzical.

În rolurile principale: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron.

Un film care dovedeste, o data pentru totdeauna, nu conteaza daca esti inalt sau scurt, gras sau subtire, negru sau alb, barbit sau ras – oricine are puterea de a deveni mediocru.

Intrând în acest sens, m-am simțit la fel ca majoritatea oamenilor, presupun că – mi-am enervat lipsa de opțiuni atât de aproape de Crăciun. Vestea bună este că a fost mult mai bună decât am crezut că ar fi! Vestea proastă este: că nu este încă atât de grozav.

Uite, eu nu pretind că sunt un expert în gen muzical (o strategie pe care o recomand cel mai mult), dar mi se pare destul de evident că atunci când faci un film stabilit în anii 1870, ar trebui să-ți scriu coloana sonoră în jurul populației tradiționale muzica – sau chiar dracu ‘, suntem dispuși să lucrăm cu voi aici – în acest fel, vă scufundați publicul în vremuri și setați puțin scena. În schimb (și eu înțeleg de ce, dar asta nu mai face să fie iertat), acest grup a decis că mișcarea ar fi trebuit să meargă cât mai greu în epoca 2010 a pop baladei. Pot să aud deja versiunea KIDZ BOP (este încă un lucru, nu?).


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?