Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The King’s Choice (2016) Online Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising
Loading...The King’s Choice (2016) Online Subtitrat in Romana este anul este anul 1940, iar germanii invadează Norvegia. Regele norvegian primește un ultimatum, trebuie să se predea, altfel el, familia sa și alți noroieni nevinovați pot fi amendați cu viață.

Kongens nu este regizat de Erik Poppe (Hawaii, Oslo, Troubled Water, o mie de ori noapte bună) și încearcă Jesper Christensen găsim și Anders Baasmo Christiansen. Acesta este cel mai vizitat film în cinematografele norvegiene în 2016. Peste 700.000 au văzut filmul la cinema, este un număr impresionant.

Acesta este un film care, desigur, se bazează pe evenimente reale. Având în vedere că nu sunt deosebit de istorie piele de bivol, eu sunt dependent de regelui nu ca filmul reușește să-mi dea o perspectiva asupra evenimentelor care au avut loc în 1940. Și reușește Kongens nu bine, te pentru a vedea două spectacole mari de Anders Basmo Christiansen și Daneză Jesper Christensen. Acești doi jucă Printul Olav și Regelui Haakon VII.

Nu știam că prințul croat Olav era un om aprins, care nu se teme să-și spună părerea. Se face o altă impresie despre tatăl său, regele Haakon VII. Părea mai diplomatic și mai laș, se destramă complet în două scene. Stresul îl doare din greu, îl vedem de mai multe ori.

Din păcate, există unii actori care nu livrează complet elementele, din fericire, actori care au doar roluri mai mici. Dar, la începutul filmului, când soldații norvegieni coboară Blücher, dialogul este rigid ca o naiba și complet nefiresc.

Vom vedea două secvențe de acțiune majore în regele nr. Trebuie să ne amintim că acesta este un film norvegian, așa că nu vă puteți aștepta atât de mult atunci când vine vorba de scene de acțiune. Dar trebuie să spun că am fost impresionat de secvența de acțiune atunci când soldații norvegieni ajung în schimb cu germanii. Există seară, zăpadă albă și o atmosferă minunată. Ceea ce vedeți este realist, aici Erik Poppe deține controlul total și este atât de frumos să vedem că alpiniile de fotografiere se aprind în întuneric.

Acum nu știu despre regele Haakon VII, dar din ceea ce am văzut în film, m-am simțit măcar că am o mică perspectivă asupra personalității sale. Părea ca un bărbat cald care era bun la copii și părea un pic de conflict. Dar el și prințul Olav au avut personalități diferite, așa că aș vrea ca cineva să facă un film despre așa-zisul rege popular, pentru că el crede că sunt cel mai interesant personaj din filmul cu care aș fi familiarizat.

The King’s Choice (2016) Online Subtitrat in Romana este un film bun pentru toată lumea. Este un film în mâini sigure și, cu excepția unui dialog puțin rigid, acesta este un film bine comportat, cu un minunat Jesper Christensen care ne arată un rege obosit și uman, Haakon VII.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?