Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Ultimul rege – The Last King 2016

0
( High Quality )
Advertising
Loading...


La inceputul celui de-al 13 secol se gaseste Norvegia, sfasiata de un razboi civil sangeros. Dupa ce regele este ucis, natiunile considera ca singura speranta pentru a aduce liniste este transferarea pasnica a puterii noului nascut fiu nelegitim al regelui, Håkon Håkonsson.
Atunci cand oameni intriganti regali se lupta pentru pentru a ajunge la putere si a ucide copilul, doi fermieri luptatori viteji isi risca viata pentru a proteja mostenitorul de drept si sa pastreze linistea tarii fara a aduce tara in pragul haosului de neimaginat.
In regia lui Nils Gaup, filmul The Last King este ca o sabie si sulita, care promite, insa nu atinge niciodata destul claritatea letala promisa.
Jakob Oftebro si Game of Throne’s Kristofer Hivju sunt suficient de indrazneti si capabili ca sa-l protejeze pe Håkonsson. Cu un intreg arsenal de lupta The Last King este un loc magnific plin de oportunitati razboinice printre copacii plini de zapada.
Filmul este si distractiv cu spadasini prin munti, skiind cu bodyguarzii lui Håkonsson pe partii in urmarire.. Un adevarat spectcol!
Mai ales pentru privitorii care nu cunosc istoria norvegiana, Ultimul rege este ceva cu adevarat special, o oportunitate de a pune in lumina o perioada mai puțin cunoscuta a istoriei acestei tarii scandinave. Cel putin, este o distractie de 100 de minute prin sabie, un thriller printre muntii acoperiti cu zapada. Din pacate, Ultimul rege este o aventura fantastica cu un peisaj foarte frumos.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?