Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Lullaby 2018 subtitrat hd in romana

0
( High Definition )
Advertising
Loading...The Lullaby 2018 online subtitrat hd in romana – Chloe este copleșită de nașterea primului ei copil. Plânsul neîncetat al copilului ei, sentimentul tot mai mare de vinovăție și paranoia o duc în depresie. Cu un îndemn sporit de a-și proteja fiul, Chloe vede pericolul în orice situație. Începe să audă voci, bâzâitul unei cântece din copilarie și vede fulgerările unei entități ciudate în jurul copilului ei. Convinși că entitatea este reală, Chloe va face tot ce îi stă în putință pentru a-și proteja fiul. Este bântuită de rău sau este doar copilul blues?

Scriind această recenzie la câteva zile după ce am vizionat The Lullaby 2018 online subtitrat și încă nu reușim să scoatem din mintea noastră câteva din imaginile deranjante. Acest film are o asemănare ușoară cu Eraserhead (unul dintre filmele groaznice ale lui Scott), deoarece complotul de a avea un copil va avea repercusiuni. Am descoperit că acționează pentru a fi foarte bun, cu excepția câtorva personaje (mama lui Chloe și terapeutul). Ceea ce dorim ca ei să fi făcut în mod diferit este să ne dea o poveste mai bună despre Chloe la început, deoarece nu ne-au dat nici un motiv real de a ne rădăcina pe parcursul filmului. În cele din urmă, ele completează notele de pe poveste, dar mai multe informații de la început, ne simțim, ar fi fost mai bine.

Cu toții am fost de acord, The Lullaby 2018 subtitrat hd in romana ar putea fi cu siguranță un film direct la filmul Netflix. Nu un film pe care l-am plăti pentru a vedea, dar merită să fiți sigur de ceasul unic! Prin faptul că este o luptă pentru a găsi un film de groază în aceste zile, The Lullaby este puțin peste media. The Lullaby 2018 online subtitrat hd in romana


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?